-
AutorOdp.
-
27 kwietnia 2017 at 11:53
Pomidorówka koniecznie i to raz w tygodniu musi być 🙂 Poza tym pieczarkowa i ogórkowa. Dziewczyny a co dodajecie zamiast kostek? Bo ostatnio rzucił mi się w oczy bulion w szklanej butelce.
11 października 2017 at 12:52Rosół z makaronem oczywiście, dziś myję okna to będzie na szybko na bulionie drobiowym z krakusa, uwielbiam go.
15 października 2017 at 10:55Ja ostatnio do wszystkiego dodaję bulion Krakus. Jest dużo lepszy od tych w kostkach, nie ma tych wszystkich konserwantów i zupełnie inaczej smakuje. Pewnie o ten bulion chodziło 😉
18 października 2017 at 15:16Spróbowałam jakiś czas temu i muszę przyznać, że fajny jest, skład mnie przekonał i kupiłam z ciekawości 🙂
31 października 2017 at 22:18dobry rosół
kwaśna ogórkowa lub kapuśniak
pomidorówka z ryżem
no i wszelkie zupy krem9 lutego 2018 at 12:31pomidorowa mojej babci z ryżem <3
26 marca 2018 at 20:34Ja uwielbiam żurek a w szczególności ten wielkanocny. Niby robię go zawsze tak samo ale w święta smakuje on wyjątkowo. Od lat robię go z koncentratu w butelce Krakus. Nadaje on niepowtarzalny aromat zupie i nie zawiera on koncentratu. Co dla mnie jest naprawdę ważne.
30 marca 2018 at 12:37Uwielbiam żurek ale nigdy z gotowców. Sama robię zakwas kilka dni wcześniej, wywar robię na wędzonych kościach i włoszczyźnie, do tego dodaję podsmażoną kiełbasę i jajka na twardo. A przyprawiam czosnkiem, pieprzem, zielem angielskim. No i koniecznie majeranek:
29 sierpnia 2018 at 12:23ja bardzo lubię flaki, koniecznie z zasmażką po zamojsku, gotować nie gotuje, za dużo z tym roboty ale bardzo dobre sa z łowicza i te kupuję często, nawet za cały obiad wystarczają
29 sierpnia 2018 at 22:22też lubię pomidorową bardzo, używam koncentratu z włocławka albo świeżych pomidorków
13 grudnia 2018 at 12:30A ja żurek też lubię z tym, że kupuje koncentrat żurek krakus, tez smaczny bardzo wychodzi, dodaję nieco więcej czosnku bo lubię i majeranku 🙂 No i kiełbaska musi być. Bardzo lubię pomidorówkę z makaronem . Moje dzieci w zasadzie jedzą wszystkie oprócz grochówki.
25 marca 2019 at 08:43Pomidorowa, serowa, prowansalska i pieczarkowa 🙂 No i barszcz z uszkami.
28 marca 2019 at 21:41Pomidorowa, dyniowa i ogórkowa. Wszystkie w tradycyjnym wydaniu.
2 kwietnia 2019 at 13:20Ja bardzo lubie chlodnik 😀
3 kwietnia 2019 at 15:13Pomidorowa z grzankami, rosol z lanymi kluskami <3
-
AutorOdp.