„Pyszności z roślin!” Pawła Ochmana z bloga Weganon

Pasjonat zielonej, wegańskiej kuchni, przyjaciel Chlorelli i ambasador Purella Food - Paweł Ochman z bloga Weganon – wydaje swoją pierwszą książkę kucharską „Pyszności z roślin”!

„Pyszności z roślin!” Pawła Ochmana z bloga Weganon

To pozycja, która koniecznie musi znaleźć się na półce każdego smakosza, pełna nowatorskich przepisów na wegańskie słodkości. Ciasta, tarty, lody, sorbety i słodkie śniadania to tylko niektóre z nich. Oparte na roślinnych składnikach z dodatkiem superfoods zawierają witaminy, minerały i przeciwutleniacze, dostarczają energii i odżywiają organizm.

„Pyszności z roślin!” Pawła Ochmana z bloga Weganon

 

W „Pyszności z roślin” znajdziemy cenne wskazówki jak stosować zamienniki nabiału, jaj i glutenu.