• Autor
    Odp.
  • Aloha
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Czy ktoż mógłby mi pomóc? Służyć radą, dobrym słowem 🙂 Chcę schudnąć około 7 kg, jednak jest to dla mnie trudniejsze niż przypuszczałam :/ W wakacje schudłam ograniczając kalorie, a gdzież od ponad miesiąca, prawie dwóch waga stoi w miejscu, ja mam coraz mniej siły na katowanie i pozwalam sobie na więcej… Nie wiem co teraz stosować, żeby dojżć do swojego celu…?

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

chyba najlepiej zrobisz jak poradzisz się dietetyka 🙂

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Czy ktoż mógłby mi pomóc? Służyć radą, dobrym słowem 🙂 Chcę schudnąć około 7 kg, jednak jest to dla mnie trudniejsze niż przypuszczałam :/ W wakacje schudłam ograniczając kalorie, a gdzież od ponad miesiąca, prawie dwóch waga stoi w miejscu, ja mam coraz mniej siły na katowanie i pozwalam sobie na więcej… Nie wiem co teraz stosować, żeby dojżć do swojego celu…?

To jest jakos tak,ze gdy zaczynasz sie odchudzac to waga spada. Jednak po jakims czasie zatrzymuje sie i stoi w miejscu-ale wtedy nie mozna sie poddawac!!! Minie troche czasu i waga znowu zacznie spadac. Pozniej ponownie moze sie zatrzymac ale tym nie nalezy sie przejmowac. Taki jest cykl odchudzania w wiekrzosci przypadkow. Ja np. zchudlam 4kg. i nagle stop! Przez dwa tygodnie nic-waga stala w miejscu. Oczywiscie mialam wtedy chwile zalamania bo wiadomo,ze jak cos robimy chcemy widziec pozytywne wyniki tego a jesli ich nie ma latwo poddajemy sie.

Radze,zebys nie zaprzestawala odchudzania(oczywiscie z glowa). Duzo sie ruszaj,to zawsze najwiecej daje. Odpusc sobie wszelkie slodycze,slodkie napoje i fast-foody. Najlepiej nie jedz po osiemnastej.

Mi to bardzo pomoglo!

Powodzenia!!!

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

mimo wszystko polecam wizyte u dietetyka – na pewno ci pomoze i ulozy zdrowy jadlospis:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Schudnać 7 kg"

Przewiń na górę