Czy znamy wartożć biżuterii…

• Autor
    Odp.
  • steewe
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Witam po krótkiej nieobecnożci:)) Chciałabym znów wrzucić do kociołka z rozmowami nowy temat. Kto czytał wie że bardzo mnie interesuje biżuteria z minerałów w szczególnożci. Dlatego zdecydowałam się na pare słów o niej. Biżuteria to dodatek, pewien element a włążciwie atrybut kobiety, chrakteryzuje ją, dopełnia, sprawia że nie tylko wyglądamy lepiej ale i lepiej się czujemy. Pojawia się w tedy niesamowita siła przepałniająca nas w każdym miejscu, pchnie nas do przodu i promieniujemy pewnożcią siebie. Napewno każda z Nas to czuje. Dlatego należy bardzo starannie ją dobrać, niczym z aptekarska dokładnożcią(jeżli chcecie to piszcie postaram się wam pomóc w doborze biżuterii). A dlaczego preferuję minerały? Dlaczego Was do tego namawiam gorąco? Biżuteria z minerałów to jest coż, coż co powoduje dreszczyk emocji. Trzeba sobie zdać sprawę iż jest to Nam dane przez Matkę Naturę, nie można tego odlać w foremce, trzeba szlifować, obrabiać, nadawać kształty. Ale to nie wszystko, minerały są jak słodkie jabłka, tylko zerwane w odpowiedniej porze posiadają wszystkie swoje walory. Minerały też kiedyż sie wyczerpią, dlatego cieszmy się z faktu iż są i możemy je mieć. Naprawdę, czuje sie kawałek Ziemi na sobie..te kryształy górskie, ametysty… Można je kupić w wielu miejscach, jeżli chcecie w internecie zakupic minerały to czytajcie moje wczeżniejsze wypowiedzi. Nie chcę żeby ktoż pomyżlał że reklamuje ten sklepik… Ciekawa jestem jakie są Wasze odczucia….Pozdrawiam

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Podoba mi się, ale na ogól nosze tylko wisiorek na szyi.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy znamy wartożć biżuterii…"

Przewiń na górę