- Ten temat ma 3 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 5 miesięcy temu przez
Szymek020.
- AutorWpisy
- 27 grudnia 2007 o 19:30 #2880
Witam. mam pewien problem z pewna znajoma. sytuacja wyglada tak… znamy sie juz troche czasu… jakis czas temu urwał sie nam kontakt ale od niedawna zaczelismy spowrotem kontaktowac sie ze soba… głównie tel ale o czasu do czasu bylo jakies spotkanie we dwoje… caly ten czas czułem ze coraz bardziej jej sie podobam… takie tam ze nigdy nie spotkala kogos takiego jak ja, ze jestem wyjatkowy i ogólnie podczas naszych rozmów… raz zeszło na temat i po prostu jej powiedziałem jak mi bardzo na niej zalezy a ona mnie wtedy po prostu olała.. w pierwszej chwili bylo jej przykro a pózniej urywala temat. Czuje ze teraz mnie olewa, wogóle inaczej zachowuje sie w stosunku do mnie. Nie wiem czy to dlatego ze pokazywałem jej ze za bardzo mi zalezy czy o cos innego… I nie wiem jak teraz w stosunku do niej sie zachowywac. Czy pokazywac jej ze mi nadal zalezy czy moze odwrotnie, nie okazywac jej tego? co zrobic zeby znowu cos poczuła?
Nie wiem czy porozmawiac z nia o tym szczerze i pokazac jej co do niej czuje czy udawac ze nic sie nie stało i budowac znojomosc powoli od nowa???
Jak ktos był w podobnej sytuacji albo wie co zrobic to prosze o pomoc…
27 grudnia 2007 o 21:48 #101842zdecydowanie szczerze z nią porozmawiaj, czy ona w ogóle chce czegoż więcej, czy może to wszystko nabiera zbyt szybkiego tempa…
28 grudnia 2007 o 15:13 #101843Zgadzam się z przedmówcą 🙂
Rozmowa to pierwszy etap odbudowywania więzi 🙂
28 grudnia 2007 o 15:48 #101844dzieki.. mam zamiar wlasnie z nia porozmawiac… po prostu zalezy mi na niej i chciałbym z nia byc ale watpie zeby wyszlo cos z tego a domyslam sie jaki bedzie efekt tej rozmowy..
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.