- AutorOdp.
- 22 stycznia 2008 at 00:29
Ewka ja w gimnazjum mialam problem z miesiaczka, z tym ze nie mialam sie czym martwic czy jestem w ciazy czy nie, ale mnie lekaz rowniez przepisal luteine i z tego co pamietam po 10 dniach mial wystapic okres…
22 stycznia 2008 at 11:19ja osobiżcie nie miałam takiego problemu, ale moja przyjaciółka owszem. ona co prawda brała cilest. po odstawieniu również przez około 3 miesiące nie dostawała okresu, zakończyło się to niestety tym, że musiała brać zastrzyki hormonalne by go w końcu dostać. życzę jednak by u Ciebie wszystko się samo unormowało.
22 stycznia 2008 at 20:46poczekaj jeszcze troche i zglos sie do lekarza
24 lutego 2008 at 10:45Ewka powiem Ci,że ja miałam podobny problem po odstawieniu tabletek.Zażywałam chyba przez 3 lata diane 35.Po odstawieniu niby wszystko było ok,nawet moje koleżanki dziwiły się ,że nic się ze mną dziwnego nie dzieje.Do czasu…. jakież 4 miesiące po odstawieniu działy się ze mną takie jaja,że od zmysłów odchodziłam!!Okresu nie miałam przez ponad 2 miesiące,potem dostałam na 2 dni i znów ponad 2 miesiące przerwy.Nie pamiętam ile przez ten czas zrobiłam testów ciążowych..Poza tym przed braniem tabletek miałam problemy z cerą,podczas brania moja cera była wprost idealna,zero wyprysków,zaczerwienień.A teraz…nie wiem co się dzieje,od jakichż 2 miesięcy mam ciągle wysypkę na twarzy,plecach i dekolcie, która nie chce dosłownie po NICZYM schodzić.Myżlicie,że to może być efektem odstawienia tabletek mimo,że odstawiłam je prawie pół roku temu???
24 lutego 2008 at 11:56ewki
przez ile masz brać luteinę? przez 10 dni? okresu nie dostaniesz podczas jej brania.. tylko jak przestaniesz.. brałam ja bo tez miałam takie problemy jak ty ;/ - AutorOdp.