- AutorOdp.
- 29 stycznia 2008 at 12:49
Chciałabym Was prosic o radę.
Moja Przyjaciólka ma od kilku lat meżczyznę, który jak by tu powiedzieć – jest mega złożliwy w stosunku do innych ludzi.
Nie jest to taka zwykła złosliwożć. On ma specyficzny sposób bycia. ma bardzo „gruby żart”, jest szczery do bólu, nie ogląda sie na innych bo przeciez prawda jest najwazniejsza. Uważa siebie za człowieka bardzo szczerego i jeżeli ktoż postępuje inaczej jak on, odbiera to jako fałsz, czy coż o podobnym zabarwieniu. Ma bardzo twarde zasady i nie ma zwyczaju odstępowac od nich.On nie ma znajomycjh – bazują wspólnie na przyjaciołach czy znajomych mojej Przyjaciółki. Sądzę, że ludzie się go albo boją, albo nie tolerują albo nie lubią.
Żal mi jej, że On czesto robi jej obciach na imprezach, że zawsze ma coż do powiedzenia, że jest głożny, że jego texty są po prostu … ach, szkoda gadać. Najgordsze jest to, że na zwracanie mu uwagi najzwyczajniej sie obraża, jak… baba.
Ona go kocha, ale nie wiem jak jej pomóc, jakich rad udzielić. Czuję, że ją to przytłacza.Moi Kochani – Help 🙂
- AutorOdp.