dieta south beach (dieta plaz poludniowych:)

• Autor
    Odp.
  • madzia8103
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

witam mam na imie Magda i od wczoraj jestem na diecie south beach mam nadzieje ze uda mi sie schudnac bo mam do zrzucenia 20 kg!!!Wychowuje synka 2 letniego przed ciaza wazylam 62 kg i nie moge teraz pozbyc sie nadwagi probowalam juz diety kopenhaskiej schudlam 7 kg ale z powrotem wrocilam do wagi wyjsciowej!!!Prosze moze o jakies rady wskazowki przy tej diecie!!!bede bardzo wdzieczna:)pozdrawiam:)

macek10
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

jedna rada: nie stosuj takich diet. gwarantuje Ci ze po skonczeniu tej diety south beach waga Ci znow powroci, takie diety mają taką specyfike ze waga powraca , radze zwrócic sie do dietetyka on skomponuje diete taka po ktorej waga nie wroci, polecam znajomego dietetyka [usunięto_link] , ale zrobisz jak zechcesz.

madzia8103
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

dziekuje bardzo za udzielenie rady:)przemysle kontakt z dietetykiem:)pozdrawiam:)

pola..
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

dieta south beach jest dieta na cale zycie, wiec jesli ja sie stosuje to nie mozliwy jest efekt jo-jo. stosuje ja od 2 miesiecy. schudlam 9 kg. do tej pory nie jem maki pszennej, ziemniakow, cukru i jeszcze kilku zakazanych produktow. uwazam ze ta dieta jest fantastyczna. mozesz jesc ile chcesz (ale oczywiscie dozwolonych produktow), nigdy nie chodzisz glodny. teraz raz na jakis czas zjem np.lody. czuje sie fantastycznie. nie mam czegos takiego, ze zjem posilek i po godzinie jestem glodna. make pszenna zastapilam zytnia. jest po pierwsze duzo zdrowsza, a po drugie nie dziala tak jak pszenna.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " dieta south beach (dieta plaz poludniowych:)"

Przewiń na górę