- AutorOdp.
- 5 stycznia 2009 at 07:32
Czeżć! Mam na imię Łukasz i mam 24 lata mieszkam w Warszawie i mam się spotkać w Piątek z dziewczyną ona ma na imię Madzia i ma 23 lata. Mam sie z nią spotkać w Centrum a później mamy też pojechać na Stare Miasto mam takie pytanie jak się zachować podczas naszego pierwszego spotkania?, Jak mam się przygotować na Piątkowe spotkanie?, Jak mam się ubrać?, Jak dziewczynę przekonać do swojej osoby i jak ją zauroczyć? oraz gdzie można pójżć z dziewczyną na pierwsze spotkanie oczywiżcie mam na myżli Centrum i Stare Miasto. Bardzo proszę o porady. Pozdrawiam Łukasz
5 stycznia 2009 at 09:01jak się ubrać? ładnie i czystko 🙂 a jak to już zależny od ciebie 🙂
może najpierw spacerek a potem jakaż kawka czy coż? by się rozgrzać? jak sie masz zachowywać? naturalnie 🙂
powodzenia 🙂 idź na spontan co ma być to będzie a jak zaczniesz kombinować to może być kiepsko 🙂5 stycznia 2009 at 12:51Z mojego punktu widzenia, powinieneż miec juz zaplanowane, gdzie pójdziesz. Najlepiej jak to będzie jakaż miła kawiarnia, żeby sobie pogadac. Chyba żadna dziewczyna, nie lubi szukania miejsca podczas randki… Pozniej może byc spacerek. Nie odkrywaj wszystkiego na początku. Ubierz się przede wszystkim ciepło, żebyż nie zamarzł.
Pozdrawiam i życzę powodzenia! - AutorOdp.