- AutorOdp.
- 18 marca 2009 at 23:15
Ostatnio coż nie tak jest z moim sutkiem 😛 wiem że to może żmieszne pytanie i głupawe ale co tam 🙂 Chodzi o to że jeden ciągle się „chowa” i wypływa mi z niego biała ciecz… Mleko???? Nie wiem co to jest… mam prawie 22 lata … nie karmię dziecka bo go nie mam 😛 To objaw jakiejż choroby ? Dodam tylko że jakież 6 miesięcy temu miałam badanie piersi u ginekologa i wszystko było ok.
19 marca 2009 at 08:05Z tego co znalazłam w necie wynika,żt to może być jakać choroba zapalna lub problemy z tarczycą… Idź koniecznie do lekarza!
19 marca 2009 at 08:30Do jakiego lekarza? ginekologa?
19 marca 2009 at 09:22może być do zwykłego ginekologa ale najlepiej bybyło do ginekologa-endokrynologa! Są tacy lekarze podwójnej specjalizacjii,bo kobiece problemy często są powiązane z układem hormonalnym! jeżli nie zdiagnozuje od razu stanu zapalnego sutka to pewnie zleci badanie krwi pod kątem hormonalnym,może masz jakież zawirowanie hormonów w organizmie… A zażywasz tabletki antykoncepcyjne może? Bo źle dobrane moga rozhwiać układ hormonalny… Masz dusznożco,zaczęłaż się więcej pocić? Bo to by wskazywało włażnie na problemy z tarczyca…
19 marca 2009 at 09:28jestem pod opieką endokrynologa… mam rozregulowany cykl i lekarz dał mi Mastodynon kazał brać 3 miesiące i wtedy przyjżć… a ten lek nie jest hormonalny.. wizytę mam dopiero w maju….
hormony brałam kiedyż od dłuższego czasu już nie.. a tych dolegliwożci o które pytasz nie mam.
badania krwi miałam robione i z moimi hormonami wszystko jest ok…19 marca 2009 at 09:45Ale skoro jestes pod opieką endokrynologa to można by podejrzewać,że przyczyną Twoich dolegliwożci jest włażnie układ hormonalny! Spróbuj dostać się do endokrynolga wczeżniej lub idź do zwykłego ginekologa-niech sprawdzi czy to nie ten stan zapalny a jak nie to da Ci napewno skierowanie na badania hormonalne krwi!
19 marca 2009 at 16:58miesiąc temu miałam robione wszystkie badania krwi… Endokrynolog mówi że poziom hormonów jest w normie
19 marca 2009 at 17:32Ciecz wypływająca z sutka jest często jednym z pierwszych objawów choroby nowotworowej brodawki,zazwyczaj wystepuje jeszcze przed pojawieniem sie wyczuwalnego guzka.Musisz udac sie do lekarza rodzinnego,a on juz dalej zadecyduje gdzie Cie skierowac i na jakie badania.
- AutorOdp.