- AutorOdp.
- 5 kwietnia 2009 at 11:48
dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby na ta 'dolegliwosc”
ja nawet zaliczylam wizyte o kosmetyczki ale niestety nie pomogla nawet gorzej sie zrobilo bo ja mam bardzo wrazliwa cere i kosmetyczka nie jest dla mnie 馃檨jesli temat podobny juz byl to sorry 馃檪
5 kwietnia 2009 at 13:15Mia艂am rozszerzone pory,sk贸re wra偶liwa mam od urodzenia, mi pom贸g艂 effaclar z la roche possay.
5 kwietnia 2009 at 13:46[usuni臋to_link] wrote:
Mia艂am rozszerzone pory,sk贸re wra偶liwa mam od urodzenia, mi pom贸g艂 effaclar z la roche possay.
slyszalam duzo dobrych opinii na temat tego kremu
ten mialas na mysli?[usuni臋to_link]
po jakim czasie zauwazylas poprawe?
5 kwietnia 2009 at 17:42Tak,effaclar k g艂ownie dzia艂a na rozszerzone pory,ale ja stosuje ca艂y zestaw czyli zel do mycia twarzy,p艂yn micelarny,tonik(tez swietnie sciaga pory),effaclar m-swietny krem matujacy na dzien i a.i na pojedyncze krosty(ale to kiedy偶,bo teraz juz nie potrzebuje 馃檪 ).Jak dla mnie te kosmetyki sa swietne i nie mam zamiaru zamienic ich na jakiekolwiek inne.
Co do effaclara k trzeba pamietac,偶e nie mozna go uzywac gdy przebywa sie na s艂oncu duzo,tak wiec teraz na lato to tylko na noc.Ja na poczatku stosowa艂am go dwa razy dziennie i w sumie rozszerzone pory znikne艂y juz po 2 miesiacach.Ale jak pisa艂am uzywa艂am wszystkich kosmetyk贸w.Jednak kupienie wszystkich to spory wydatek wiec mysle,ze najwazniejszy jest k i tonik bo one g艂贸wnie dzia艂aja na pory.
5 kwietnia 2009 at 18:18ok zakupie sobie tonik i krem zobaczymy moze rezultaty beda 馃榾
5 kwietnia 2009 at 19:02Mi bardzo pasuje seria do cery t艂ustej i mieszanej z pharmaceris. Te偶 chyba jest tylko w aptece, Pianka jest swietna do mycia buzki bo wszystko si臋 艂adnie oczyszcza, a ma艂o inwazyjnie.
22 kwietnia 2009 at 15:43Ja osobi偶cie nie wierz臋 w kremy. Teraz jest tyle ciekawych i naprawd臋 pomagaj膮cych zabieg贸w bezinwazyjnych. W tych kosmetykach u偶ywanych przez dermatolog贸w estetycznych jest du偶o wi臋ksze st臋偶enie tych najwa偶niejszych minera艂贸w witamin itp. itd.
Czyta艂am dzisiaj 偶wietny tekst na ten temat, s膮 tam te偶 nazwiska dermatolog贸w. Przeczytajcie na [usuni臋to_link]
Naprawd臋 polecam22 kwietnia 2009 at 17:22[usuni臋to_link] wrote:
Ja osobi偶cie nie wierz臋 w kremy. Teraz jest tyle ciekawych i naprawd臋 pomagaj膮cych zabieg贸w bezinwazyjnych. W tych kosmetykach u偶ywanych przez dermatolog贸w estetycznych jest du偶o wi臋ksze st臋偶enie tych najwa偶niejszych minera艂贸w witamin itp. itd.
Czyta艂am dzisiaj 偶wietny tekst na ten temat, s膮 tam te偶 nazwiska dermatolog贸w. Przeczytajcie na [usuni臋to_link]
Naprawd臋 polecamTyle,偶e effaclar k jest najcz臋sciej polecanym kremem przez dermatolog贸w…I nie jest to bynajmniej zwyk艂y krem tylko emulsja silnie dzia艂aj膮ca,lecznicza.Zabieg robisz raz na jaki偶 czas,a sk贸ra z problemami potrzebuje codziennej pielegnacji.
26 kwietnia 2009 at 17:47i musialam odstawic krem….powyskakiwaly mi wielkie bable jak po ugryzieniu komara:( a uzywalam tylko raz, na noc 馃檨
26 kwietnia 2009 at 18:47Po effaclarze k?Dziwne…Widocznie masz uczulenie na jaki偶 sk艂adnik.Ja bym posz艂a do dermatologa zeby wiedziec na jaki i drugi raz sie tak nie urzadzic.Musisz miec bardzo wrazliwa sk贸re,pierwsze s艂ysze o takiej reakcji na ten krem.
26 kwietnia 2009 at 19:49no wlasnie mam wrazliwa i to za bardzo, anwet do kosmetyczki nie chodze bo po kazdej wizycie bylam cala w pryszczach 馃檨
ja juz nie wiem kompletnie jakich kosmetykow uzywac..ahh28 kwietnia 2009 at 10:29Tak naprawd臋 nie ma takiego kremu, kt贸ry m贸g艂by zlikwidowa膰 rozszerzone pory. S膮 preparaty, kt贸re mog膮 je zw臋偶a膰 lub oczyszcza膰, ale jedyn膮 metod膮 na „pozbycie si臋” ich jest mikrodermabrazja. Pozbycie si臋 w cudzys艂owie poniewa偶 ten rodzaj peelingu 偶ciera nask贸rek sp艂ycaj膮c tym samym pory, kt贸re staj膮 si臋 mniej widoczne. Stosowana nast臋pnie terapia kremami pozwoli zachowa膰 艂ad膮 cer臋. Niemniej jednak z czasem problem niestety bedzie powraca艂.
29 kwietnia 2009 at 09:10mikrodermabrazja nie dla mnie jak chyba kazde zabiegi u kosmetyczki
mimo iz mam cere tlusta to w dodatku bardzo wrazliwa
dwa razy bylam na zabiegu i moja cera po tym byla cala w tradziku!! 馃槙
juz sama nie wiem nawet jakich kosmetykow uzywac 馃檨1 czerwca 2009 at 08:30No to ja Wam cos napisze. Dotad nie wierzylam we wszystkie naturalne metody czyszczenia cery, zazywania mineralow itp- wierzylam tylko w chemie i antybiotyki. Ale dostalam od kolezanki taki preparat do suplementacji diety- Hair Okey. On jest na wlosy. Podczas stosowania bardzo mi sie poprawily i wlosy… , i cera. Zachecona widocznymi efektami, zamierzam zastosowac Face Okey- to juz stricte na tradzik, przebarwienia i rozszerzone pory. Tak wiec, trzymajcie kciuki, oby zadzialalo. Mikrodermabrazja bardzo mi pomogla w zimie, teraz boje sie uzywac, bo jednak slonce moze podczas kuracji jeszcze cos nawydziwiac. Pozdrawiam wszystkie Panie z problemami 馃槅
19 czerwca 2009 at 08:13Troch臋 niepokoj膮 mnie Wasze wypowiedzi na temat jako偶ci zabieg贸w kosmetycznych i reakcji na wizyt臋 u kosmetyczki. Wybieraj膮c si臋 na zabiegi warto nie tylko np. podpyta膰 znajomych o to, kt贸re gabinety rekomenduj膮, ale i dok艂adnie uprzedzi膰 kosmetyczk臋 o swoich problemach ze sk贸r膮, 偶eby unikn膮膰 ewentualnych nieprzyjemnych konsekwencji.
- AutorOdp.