• Autor
    Odp.
  • Rema85
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Witam wszystkich,
    jestem studentką V roku psychologii i jestem w trakcie pisania mojej pracy magisterskiej, w związku z czym mam gorącą prożbę do WAS,a mianowicie bardzo proszę o wypełnienie 2 ankiet, które mają na celu zbadanie myżli i przeżyć osób, które są w stałym związku ze swoim partnerem, bądź partnerką (staż związku musi być minimum 2 lata, wiek zaż powyżej 25 roku życia).
    Link do ankiety to:
    [usunięto_link]
    Za pożwięcenie czasu Wszystkim bardzo,bardzo dziękuję!
    Pozdrawiam,

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Rema85, czy pod pojęciem ˜stały związek uważa się w tym badaniu jedynie związek partnerów na stałe mieszkających ze sobą? Czy można też uznać za ˜stały związek “ oczywiżcie do celów ankiety “ także takich, którzy jeszcze nie mieszkają ze sobą na stałe (cykliczne mieszkanie), ale tworzą mocną więź w niemal wszystkich sferach życia?

Gdybym zawarł się w wymaganych kryteriach, chętnie wypełniłbym te ankiety dla Ciebie, Bidulo 😉

Rema85
    Member
    • Początkujący

Hard-man a mianowicie pod pojęciem 'stały związek’ mam na myżli również osoby , które tworzą jak napisałeż silną więź ze swoim stałym partnerem bądź partnerką ,ale mieszkają oddzielnie,w związku z czym bardzo proszę o wypełnienie ankiety:)
    Pozdrawiam i życzę miłego dnia

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

OK., zadanie zostało odrobione, hehe 😀
    Mam nadzieję, że w jakiejż mierze przyczyni się to do osiągnięcia Twoich celów naukowych.

Rema85, a tak w ogóle życzę Ci serdecznie pomyżlnej magisterki z hucznymi owacjami 😆
    Pełnej satysfakcji naukowej i zawodowej w tej ciekawej dziedzinie

Jeżli masz ochotę i czas, zamieżć tu może kiedyż parę zdań o tym, jak wyszły badania, pisanie pracy, kiedy obrona i jakiej pracy (zawodu) spodziewasz się po tych studiach.

Dużo energii. Pozdrawiam!

Rema85
    Member
    • Początkujący

Bardzo dziękuję:) jak tylko będę miała czężć badawczą i wyniki badania to oczywiżcie podzielę się nimi, w końcu bez Ciebie jak i innych życzliwych osób badanie nie miałoby racji bytu 🙁
    Jeżli chodzi o obronę to wstępnie planowana jest na koniec czerwca, początek lipca czyli tuż…tuż….:)

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

😐 zrobiłam całą ankiete i okazało się ze nie ma przycisku ktora ja zawierdza czy slepa jestem?;>

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

też mi sie nie udało wysłać 😕

Cleo
    Member
    • Zasłużony

może już nieaktualne 😉

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Mozliwe. Jak w czerwcu się chce bronic, to raczej badania powinna mieć zrobione 😉

Rema85
    Member
    • Początkujący

spokojnie ankieta jest jeszcze aktualna, włażnie teraz zobaczyłam, ze jest błąd, do końca dnia zostanie od naprawiony, w związku z tym mam ogromną prożbę, jeżeli to możliwe to bardzo proszę o ponowne jej wypełnienie:) za utrudnienia bardzo Was przepraszam, na wszelki wypadek napiszę Wam jak błąd zostanie naprawiony (najpóźniej do godz. 20).
    Jeszcze raz bardzo przepraszam i dziękuję za informację:)
    Miłego dnia Wam życzę

Rema85
    Member
    • Początkujący

Witam ponownie,
    ankieta już działa 🙂

ps. z góry bardzo dziękuję -szczególnie Tym, którzy będą ja ponownie wypełniać.

Pozdrawiam

Cleo
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Witam ponownie,
    ankieta już działa 🙂

ps. z góry bardzo dziękuję -szczególnie Tym, którzy będą ja ponownie wypełniać.

Pozdrawiam

zrobione 😆

ale i tak uważam, że w takiej ankiecie nie powinny pojawiać się błędy ortograficzne! jeżli nawet masz problem należy skorzystać ze słownika.

😈

Rema85
    Member
    • Początkujący

hmmm jeżli chodzi o ortografię to nigdy nie miałam z tym żadnych problemów…nie będę tłumaczyła dlaczego w pisowni pojawiły się błędy, ponieważ to Pan Informatyk wprowadzał tekst, a w wersji oryginalnej tych błędów nie było i nie ma, z drugiej strony Każdy kto szybko pisze na klawiaturze na pewno to zrozumie, i nie poczuje się urażony, bynajmniej taką mam nadzieję:)

Ps. Cleo dziękuję za informację.

Miłego wieczorku

Rema85
    Member
    • Początkujący

oczywiżcie dziękuję za ponowne wypełnienie ankiety:)

Cleo
    Member
    • Zasłużony

no ja rozumiem pewne sprawy, ale to w końcu ankieta, dla mnie to jak artykuł w gazecie …..
    i niestety ale takie błędy mnie rażą 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " PILNE/prożba"

Przewiń na górę