• Autor
    Odp.
  • Pixi18182
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witam. Od dwóch dni czuję dziwny ból, szczególnie lewej piersi… Jak naciskam to czuje takie różne gulałki. Dodam że na groczołach sutkowuch mam od paru lat dziwne gulałki wielkożci hmm grubej kaszy… Nigdy nie stwarzało mi to problemów, lecz teraz czuje jakby napóchły te gilałkii… Co to może być? Dodam że mam 18 lat…Proszę o porady…

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

hmm… ciężko stwierdzic po opisie co to moze być… moze powiększone gruczoły? ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza, żeby to sprawdzić

Pixi18182
    Member
    • Początkujący

nie no powiększone gruczoły to na pewno nie… Bo to coż takiego dziwnego,że na tym sutku mam takie jak by mini krostki które znikają i w innym miejscu sie pojawiaja… Można tu zamieszczać zdięcia?To bym pokazała jak to wygląda,….
    [/img]

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Tak mało zależy Ci na własnym zdrowiu, że zamierzasz radzić się zupełnie przypadkowych, anonimowych osób? Nie myżlisz o pójżciu do gina? To JEDYNE słuszne rozwiązanie w Twoim przypadku.

Pixi18182
    Member
    • Początkujący

Niestety ale nie mam czasu iżć do lekarza,tym bardziej że pracuje w dzień. Teraz piersi mnie nie bolą ale te dziwne odstające grudki są dalej, i mam je odkąd pamiętam,tylko boje sie bo nigdy nie widziałam aby ktoż takie miał….

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Nie masz czasu iżć do lekarza?! 🙄

Też pracuję,uczę się zaocznie,do tego codziennie trenuję a jak widzę,że coż jest nie tak to nie zwlekam z wizytą u lekarza!

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Nie masz czasu iżć do lekarza?! 🙄

Też pracuję,uczę się zaocznie,do tego codziennie trenuję a jak widzę,że coż jest nie tak to nie zwlekam z wizytą u lekarza!

Nie no przestań Lady Kala! Jak nie ma czasu to trudno. Przecież nie rzuci pracy od tak i pójdzie sprawić, czy wszystko w porządku z jej zdrowiem.
    😆 😆

Pixi18182, biorąc pod uwagę najczarniejszy scenariusz, to jeżli nadal będziesz pieprzyć, że nie masz czasu i olejesz nasze rady, to za jakiż czas może się tak stać, że nie będziesz w stanie pracować, czy robić czegoż tam, co jest takie czasochłonne.

Co może być ważniejszego od zdrowia? Nie masz zdrowia, nie masz nic!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dziwny ból piersi"

Przewiń na górę