Biedronka/Lidl – jakie dobre produkty?

• Ten temat ma 7 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Cleo.
Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    augustiner
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witam,

Sklepy typu Biedronka czy Lidl mają wiele badziewiastych produktów, ale tez
    wiele bardzo dobrych i godnych polecenia. Zrobiłem stronę http://dyskoncik.pl
    na której można dodawać komentarze pozytywne lub negatywne do produktów jak i
    same produkty.

Jeżli znacie dobre produkty, za dobra cene, albo produkty które należy omijać
    szerokim lukiem, to dodawajcie swoje opinie (oczywiscie chodzi o produkty
    produkowane/dostępne tylko w Biedronie/Lidlu)

dziewucha
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

Biedronki nie mam w pobliżu ale w lidlu często kupuję, chociaż nie zauważyłam produktów ze znaczkiem lidla i nie wiem które produkty są lidla a które nie 😕

Cleo
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

Hmm
    w lidlu i biedronce szczególnego wyboru nie ma, więc strona długo nie pożyje jak już wymienią wszystkie produkty co wiele czasu nie zajmie 😀

ogólnie można niektóre rzeczy kupić dobre w biedronce – mój chłopak tam kupuje bo to jedyny większy sklep samoobsługowy w pobliżu

ale na dłuższą metę – dla mnie – za mały wybór

augustiner
    Członek
    • Początkujący

Produktów z lidla ludzie dodają mniej ale dodają, chyba Biedronek jest więcej i przez to są bardziej popularne. A jeżli chcesz wyżwietlić wszystkie produkty tylko z Lidla to możesz użycz opcji wyszukiwania na górze strony: wybierz sklep Lidl i wciżnij przycisk „wyszukaj tanie i dobre” (zostawiając pole produktu puste)

@dziewucha wrote:

Biedronki nie mam w pobliżu ale w lidlu często kupuję, chociaż nie zauważyłam produktów ze znaczkiem lidla i nie wiem które produkty są lidla a które nie 😕

augustiner
    Członek
    • Początkujący

Czy strona długo pożyje to się nie wypowiadam, bo zrobiłem ją przez weekend i jak będzie pożyteczna to ok, a jak nie to nie 😉 …zobaczymy

Ja też jestem skazany na Biedronke i Lidla, bo tylko to mam w okolicy. Z tym wyborem to bywa różnie, ja uważam że na przykła lepsze jogurty można dostać Lidlu czy Biedronce (Yogosan, Babie lato) niż w zwykłych marketach Alma, Tesco gdzie zazwyczaj są tylko Jogobelle i Bakomy (których już nie trawię 😉

Więc jak masz jakież dobre produkty z Biedrony, to dodaj na stronkę 🙂

@Cleo wrote:

Hmm
    w lidlu i biedronce szczególnego wyboru nie ma, więc strona długo nie pożyje jak już wymienią wszystkie produkty co wiele czasu nie zajmie 😀

ogólnie można niektóre rzeczy kupić dobre w biedronce – mój chłopak tam kupuje bo to jedyny większy sklep samoobsługowy w pobliżu

ale na dłuższą metę – dla mnie – za mały wybór

Cleo
    Członek
    • Zasłużony

@augustiner wrote:

Czy strona długo pożyje to się nie wypowiadam, bo zrobiłem ją przez weekend i jak będzie pożyteczna to ok, a jak nie to nie 😉 …zobaczymy

Ja też jestem skazany na Biedronke i Lidla, bo tylko to mam w okolicy. Z tym wyborem to bywa różnie, ja uważam że na przykła lepsze jogurty można dostać Lidlu czy Biedronce (Yogosan, Babie lato) niż w zwykłych marketach Alma, Tesco gdzie zazwyczaj są tylko Jogobelle i Bakomy (których już nie trawię 😉

Więc jak masz jakież dobre produkty z Biedrony, to dodaj na stronkę 🙂

później możesz pomyżleć o innych sklepach – np. kaufland prowadzi swoje produkty, tesco, real również (mówimy o tych tanich np. TIP)

augustiner
    Członek
    • Początkujący

Dobry pomysł, poczekam jak ludzie dodadzą więcej produktów do Biedronki/Lidla i wtedy dodam nowe sklepy. Myżlałem jeszcze, żeby zrobić możliwożć dodawania zdjęć, ale jakoż nie wierzę, żeby komuż się chciało je dodawać…

@Cleo wrote:

później możesz pomyżleć o innych sklepach – np. kaufland prowadzi swoje produkty, tesco, real również (mówimy o tych tanich np. TIP)

Cleo
    Członek
    • Zasłużony

no pewnie komuż nie będzie się chciało dodawać , za to Ty możesz się tym zająć 😀 może w necie są…

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę