- AutorOdp.
- 19 lipca 2009 at 18:08
Witam,
byłam ostatnio w kinie na Transformers 2, bo spodobała mi się pierwsza czężć tegoż oto filmu. Niestety, dwójka mnie rozczarowała. Trochę nudna… i mniej się działo niż w jedynce. Mimo wszystko dalej jestem fanką Bumblebee 🙂A Wy co sądzicie o tym filmie?
19 lipca 2009 at 18:29jak to sie malo dzialo 😀
rozpizdziel jak nigdzie
w jedynce tych transformerow bylo kilka, tutaj byla cala masa i sie ciagle napieprzali ;p
efekty jedne z najlepszych jakie widzialem
dobry film na odmóżdżający relaksik ;p
jeden z lepszych w tej kategorii 🙂19 lipca 2009 at 19:40efekty – owszem, zarąbiste 🙂
ale cała akcja była taka przewidywalna… nie lubię takich filmów, no :p21 lipca 2009 at 10:58ja nie widziałam. nie lubię takich filmów. 🙁 zaczęłam temat o antychryżcie ale chyba nikt go tu nie oglądał 🙁 co za niefart!
30 lipca 2009 at 10:26Słaba fabuła, ale super efekty
Film dobrze zmontowany, ale strasznie wkurza mnie aktorka, ktora jest dziewczyną Sama.
Całą czężć 1 jak i 2 filmu zastanawiałam się tylko nad jednym: „Czy ta baba umie zamknąć usta?”, bo tak je rozchyla i wydyma, żeby wyglądały na większe, że potwornie mnie to wkur…. nie wiem czemu.30 lipca 2009 at 10:27Aha, no i szaleję na punkcie piramid i w ogole Egiptu, dlatego fajnie, ze tam toczyła się większożć akcji 🙂
30 lipca 2009 at 11:39[usunięto_link] wrote:
Słaba fabuła, ale super efekty
Film dobrze zmontowany, ale strasznie wkurza mnie aktorka, ktora jest dziewczyną Sama.
Całą czężć 1 jak i 2 filmu zastanawiałam się tylko nad jednym: „Czy ta baba umie zamknąć usta?”, bo tak je rozchyla i wydyma, żeby wyglądały na większe, że potwornie mnie to wkur…. nie wiem czemu.nie jesteż jedyna, większożć ludzi ma takie odczucia po tym filmie :p
30 lipca 2009 at 14:34A myżlałam, że jestem jedyna.
Widocznie muszę poszukać czegoż innego w czym będę indywidualistką 😀31 lipca 2009 at 07:27hehe 😀 w takim razie powodzenia życzę 😉
- AutorOdp.