- AutorOdp.
- 4 sierpnia 2009 at 17:34
Witam, wogóle nie mam sczescia w milosci nie podobam sie nikomu, Czy moglyby mnie dziewczyny ocenic czy mam szanse na jakąż dziewczyne?zamieszrze zdjecie?
4 sierpnia 2009 at 18:39witam. jeżli chcesz to dodaj fotkę, ale ja osobiżcie uważam, że nie ma brzydkich ludzi, każdy z nas jest piękny. chyba wszytko zależy od Twojego nastawienia. miłożć sama nie zapuka do drzwi. trzeba się za nią rozejrzeć.
4 sierpnia 2009 at 18:41no ja szukam zarejestrowalem sie na wsyztkich portalach randkowych jakie sa w necie. Napisalem do kilkuset dziewczyn ale tylko 2 sie odezwaly wczoraj gadalem a dzisiaj juz cisza ja nie wiem one chyba czuja ze ja taki glupi jestem.
4 sierpnia 2009 at 22:08No niewykluczone 😉
6 sierpnia 2009 at 19:14[usunięto_link] wrote:
no ja szukam zarejestrowalem sie na wsyztkich portalach randkowych jakie sa w necie. Napisalem do kilkuset dziewczyn ale tylko 2 sie odezwaly wczoraj gadalem a dzisiaj juz cisza ja nie wiem one chyba czuja ze ja taki glupi jestem.
a zadawałeż sobie pytanie czy mają podstawy twierdzić, że jesteż głupi? ;> przemyżl…
7 sierpnia 2009 at 13:44sądzę , że powinieneż trochę wyluzować.
na tych spotkaniach z dziewczynami i ogólnie w życiu.
ty posiadanie kogoż bliskiego odbierasz jako obowiązek człowieka, który jest po 20.a to błędne myżlenie.7 sierpnia 2009 at 16:43To już nie te czasy, teraz nawet ludzie nie będą Cię wytykać palcami, że stara panna 😉
8 sierpnia 2009 at 09:30fakt, przecież zawsze przyjdzie odpowiednia pora na to, żeby kogoż poznać… i co najlepsze, najczężciej się poznaje tą jedną na milion przypadkiem 😉
11 września 2009 at 16:38nie przejmuj sie w koncu znajdzie sie ten jeden
12 września 2009 at 10:59MIŁOśĆ PRZYCHODZI DO TEGO KTO ZA NIĄ NIE GONI bardzo mądra myżl i warto ją zastosować w życiu.
Na wszystko przyjdzie pora 🙂
13 września 2009 at 13:10„każda potwora znajdzie swojego amatora” 😀
nie martw się przyjdzie Twój dzień w najmniej oczekiwanym momencie – więcej optymizmu 😉
14 września 2009 at 17:37ale rzucacie mądrymi tekstami… 😉
21 października 2009 at 16:51tak to ostra grupa wsparcia 🙂 ale na poważnie to może za mocno chcesz i w tym tkwi problem? może trzeba trochę wyluzować? nie ma nic gorszego od desperacji!
23 października 2009 at 13:10nie szukaj milosci, milosc sama Cie znajdzie 🙂
27 października 2009 at 15:28Z moich obserwacji wynika, że dla kobiet nie jest najważniejszy wygląd. Cenią one w mężczyźnie inne cechy np. zdecydowanie, pewnożć siebie (nie mylić z arogancją).
Po drugie musisz zmienić sposób myżlenia. Jeżli będziesz myżlał, że nie masz szczężcia, to niestety nie będziesz go miał. Szczężcie jest w nas a nie na zewnątrz i to tylko od nas zależy czy będziemy szczężliwi czy nie.
Po trzecie musisz być odważny. My jesteżmy na tym żwiecie dla kobitek a kobitki są dla nas. Wszystko inne co robimy, robimy tylko w międzyczasie. Więc nie ma w tym nic dziwnego, że facetom podobają się dziewczyny. Jeżli spodoba Ci się jakaż dziewczyna zwyczajnie jej to powiedz i czekaj na reakcję. Nie musisz jej od razu zapraszać na randkę, chociaz możesz to zrobić i nie będzie w tym nic złego. Kobiety lubią zainteresowanie.
- AutorOdp.