- AutorOdp.
- 10 stycznia 2010 at 18:52
Ostatnio miałam dylemat, ponieważ chciałam kupić mojemu P. balsam do ciała (miał suchą skórę ).
Nie miałam zbyt dużego wyboru w Rossmanie, więc wzięłam Neutrogenę.
I wiecie co, jest bardzo zadowolony, zresztą ja też, bo widzę efekty, jest bardzo dobry i nie cuchnie, tylko ma piękny, delikatny zapach.
A Wy jakie kremy, balsamy kupujecie swoim ?
lup co oni mają w kosmetyczce ?10 stycznia 2010 at 19:32mój kupił sobie sam! Nivea for Men-ładny,męski zapach,nawilża,pielęgnuje,nie klei się
10 stycznia 2010 at 21:32po tylu latach ze mna moj facet jest nauczony wszystkiego tego, czego nie nauczyla go matka.
wie, jak o siebie zadbac.
kosmetyki pielegnacyjne kupuje sobie sam.ja tam wole sobie kupic dobry krem niz wydawac na jego pielegnacje. jest dorosly.
10 stycznia 2010 at 21:56hmm dziewczyny nie o to mi chodziło.
Chyba się nie zrozumiałyżmy…
Większą uwagę chciałam zwrócić na to jakie kremy dla faceta dobre, co używają Wasi mężczyźni…
Także nie odpowiadajcie mi na pytanie KTO komu kupuje, tylko CO kupujecie?P.S Byliżmy wtedy razem, natomiast ja wybrałam ten produkt, to nie tak, że on sam by sobie nie kupił.
Nie chodziło mi też o kasę, z którego portfela to poszło, bo to akurat u nas nie ważne.
Nie mamy tak, że ja kupuję coż tylko i wyłącznie ze swoich sobie, i na odwrót. Nie bądźmy tacy 🙂11 stycznia 2010 at 21:24Mój nie używa balsamów do ciała bo ma ładną skórę ale ostatnio namówiłam go na krem regeneracyjny Flosmen Floleku bo przy tym powietrzu nagrzanym od kaloryferów i dużym mrozie na dworze skóra aż się domagała czegoż kojącego.
14 stycznia 2010 at 15:29Mój facet samego balsamu na codzień nie używa, ale w zimie przesusza mu się bardziej skóra i używa mojego balsamu nivea i daje radę. Natomiast do twarzy używa kosmetyków również nivea i jest zadowolony. Nawilżają mu skórę i ładnie pachną
- AutorOdp.