• Autor
    Odp.
  • Edit_ka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Mam dożć krępujący problem, za duże wargi sromowe. Niestety przeszkadzają, obcierają, odparzają, szczególnie latem. I myżlę już długo o labioplastyce- tylko nie wiem jak to boli po zabiegu i jak długo dochodzi się do siebie- czy któraż może mi coż o tym napisać? Nadchodzi kolejne lato i dlatego chciałabym to zrobić teraz – bo nie chcę znowu cierpieć jak co roku 🙁 No i jeszcze ważne pytanie- gdzie? Jestem z Warszawy. Ktoż polecił mi doktor Monikę Grzesiak – słyszałyżcie o niej?

Katia2000
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Podbiję temat, bo również szukam opinii na temat tego zabiegu. Generalnie o dr Grzesiak czytałam bardzo dobre opinie, ale może ktoż miał akurat labioplastykę robioną u niej?

Ilona81
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 11
    • Bywalec

miałam robioną labioplastykę włażnie u dr Grzesiak. zabieg przyjemny wcale nie jest, nie ma się co oszukiwać, ale pani dr zrobiła wszystko, żeby był jak najmniej krępujący i uciążliwy – fajna atmosfera, efekt naprawdę w porządku, takiego oczekiwałam, żadnych komplikacji.

Krystyna Niećko
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Jedna z najlepszych klinik znajduje się w Częstochowie, nazywa się Efecta. Panuje tam bardzo proludzka atmosfera, jeśli mogę tak to nazwać. O wszystkim informują na bieżąco, są spotkania z lekarzami przed i po – obowiązkowe więc jest wytłumaczone wszystko od A do Z. Bardzo bardzo profesjonalne podejście i dzięki temu minimum stresu było u mnie, a zazwyczaj przed wszelkimi takimi łapało mnie strasznie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Labioplastyka"

Przewiń na górę