- AutorOdp.
- 13 lipca 2011 at 20:27
Ja się zdecydowanie jaram Polską:) Bardzo lubię spędzać wakacje w Polsce, jeździć, zwiedzać nowe miasta, poznawać nowe miejsca;) to daje masę satysfakcji.
18 lipca 2011 at 12:55My w tym roku jedziemy w Pieniny 🙂 Polska to piękny kraj i warto tu spędzać wakacje 🙂
19 lipca 2011 at 13:47Ja w tym roku na Mazury 🙂
30 lipca 2011 at 16:06A ja byłem w Wiżle
31 lipca 2011 at 16:09A ktoż z was preferuje czynne spędzanie wakacji? I nie mam na myżli wyjazdu do Egiptu i „turystycznego” nurkowania. Dziewczyny, któraż z was pamięta takie coż jak rajd pieszy po górach? Przeglądam włażnie oferty wakacyjne i wszystko na jedno kopyto, last minute i leżenie na plaży.
23 sierpnia 2011 at 15:55[usunięto_link] wrote:
Przeglądam włażnie oferty wakacyjne i wszystko na jedno kopyto, last minute i leżenie na plaży.
Bo na to jest niestety popyt teraz 🙁
25 sierpnia 2011 at 18:02Fajne wakacje najlepiej zaplanować samemu, biura podróży mają podobne oferty, jakoż mnie to nie kręci. Ja wolę sama wszystko zorganizować.
29 sierpnia 2011 at 17:58[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Przeglądam włażnie oferty wakacyjne i wszystko na jedno kopyto, last minute i leżenie na plaży.
Bo na to jest niestety popyt teraz 🙁
Może faktycznie nie ma aż takiego popytu ale wiesz co, jest trochę takich ludzi lubiących podróże a nie wylegiwanie się. Tutaj największą przeszkodą w wyprawach, to cena bo jednak to co nie jest typowe jest droższe. Poszperałam po portalach podróżniczych i jednak są takie biura, gdzie pasja łączy się z pracą.
Wrocławiakom np. polecam travelti.pl, które specjalizuje się w górskich wyprawach i nordic walking. A mnie to jeszcze marzy się taka podróż jak sobie pani Martyna jeździ.19 marca 2012 at 14:52Włażnie… co do tych wyjazdów gdzie leży się tylko i opala. Też nie bardzo takie lubię. A znalazłam super połączenie. Eurotrip w Portugalii. Tzn zwiedza się kilka miast po drodze a docelowo kilka dni w Portugalii. świetna przygoda się szykuje. Tylko, że nikt z moich znajomych nie był na takim wyjeździe. I moje pytanie, znacie coż takiego? Był ktoż na takiej dłuższej objazdówce? Bo znalazłam coż takiego ze student travel i włażnie się zastanawiam.
24 marca 2012 at 20:29Ja w tym roku wybieram sie do Turcji Egejskiej – miejscowosc Ayvalik:)Zdecydowalam sie na funclub, bo strasznie marzyl mi sie ten region, a wszystkie inne biura mialy strasznie wysokie ceny takich wycieczek:)Hotel wyglada super, blisko plazy, a samo biuro, no coz – ufam im w 100%. Sprawdzilam je nie raz w roznych okolicznosciach:)
6 kwietnia 2012 at 11:03fajne sa te ich wycieczki 🙂 Płynęłam kiedyż do Szwecji, nieźle można się na takim promie zabawić 😉 miłego zwiedzania, daj znać jak było po powrocie 🙂
12 marca 2014 at 12:34Mi się marzy Dubaj, ale póki co takie wakacje są jeszcze dla mnie za drogie ;(
7 kwietnia 2014 at 17:20Oczywiżcie! Ale wiadomo, że najbardziej ciągnie nas tam gdzie nie możemy jechać
10 kwietnia 2014 at 10:08[usunięto_link] wrote:
Ja w tym roku na Mazury 🙂
Kaszuby piękniejsze i co najważniejsze tańsze 😉
25 kwietnia 2014 at 19:58U mnie może wyjazd w góry będzie.
- AutorOdp.