- AutorOdp.
- 23 kwietnia 2012 at 12:59
Witam. Bardzo chciałam schudnąć. Stosowałam już chyba wszystkie możliwe diety i tabletki, ale dopiero po namowie koleżanki zaczęłam brać Actislimfę. Jak na razie 5 kg mniej w miesiąc. Cudownie. Chciałabym je polecić wszystkim kobietą pragnącym zrzucić kilogramy. 🙂
16 listopada 2013 at 10:07A ja polecam ruszyc tylki!!! A nie faszerowac sie swinstwem!!!
19 listopada 2013 at 20:02Dokładnie, zdrowe odżywanie i co najważniejsze dużo ruchu ! Chodz na fitness siłownie, biegaj, jest dużo opcji na zdrowe życie 🙂
2 maja 2018 at 15:26Żadnych tabletek niepotrzebne stosować. Tylko naszkodzi swojemu zdrowiu. Jeżeli masz chęć schudnąć to musi Ci wystarczyć zdrowego odżywienie (mniej tłustego jedzenia) i chodzenia do siłowni.
4 lipca 2019 at 14:21Ja polecam afrykańskie mango, które trochę przyspieszy Twój metabolizm. Oczywiście takie suplementy to tylko 5% całego procesu odchudzania, więc dieta i ćwiczenia obowiązkowe!
14 sierpnia 2019 at 14:30Dziewczyny mają rację, nie ma co faszerować się jakąś chemią. Dużo się ruszaj, jedz zdrowo, ewentualnie poszukaj informacji na temat dań pobudzających metabolizm. Powodzenia!
12 września 2019 at 12:32Suplementy nie mają prawa działać, bo tych składników „wspomagających” jest niemal zero.
3 września 2020 at 14:11Podstawą jest zdrowa dieta i ruch! Żadne środki nie pomogą, jeśli nie zmienisz swojego stylu życia 🙂
27 października 2020 at 12:05Kiedyś też próbowałam tabletkami, herbatkami itp. Można sobie zrobić dużą krzywdę, rozregulować organizm.
nie ma cudów – dieta i ruch.
- AutorOdp.