• Autor
    Odp.
  • Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

😀

tomek6667
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Zaproponuj mu spotkanie i pogadaj z nim 😉 powiedz ile to dla Ciebie znaczyło i zaproponuj mu częstsze spotykanie 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Niedobrze się stało,że tak szybko poszliżcie na całożć.Dwie randki to za mało na poznanie się,poczucie „tego czegoż” do siebie… obawiam się,że ten facet może być usatysfakcjonowany i przestanie sie starać.A może tylko o to mu chodziło…? Niepokojące jest to,że od tamtej pory się nie widzieliżcie.Gdyby było to cos poważnego,to on od razu powinien zaproponować spotkanie.Zamiast więc unikać tego tematu,porusz go i powiedz,że źle się z tym czujesz.Wyjasnij tą sprawę,bo to nie wygląda zbyt pozytywnie… pozdrawiam

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

Czyli powinnam wyjżć sama z inicjatywą i nie czekac az on zaproponuje spotkanie?
    Bardzo mi na nim zależy i boje sie, że zrobię/powiem coż źle co jeszcze bardziej pogrąży tą i tak dziwna sytuację…

tomek6667
    Member
    • Zapaleniec

Ty wyjdz z inicjatywa ! nie pograzysz sytułacji a jak ja zostawisz to pograzysz siebie w zalu i smutku do boju dziewczyno walcz o swoje !

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Też uważam, że powinnaż zaproponowac spotkanie i na nim sobie wszystko wyjażnic. Dziwne jest tylko to, że to on tego nie zrobił, ale może się bał, że pomyżlisz, że chce iżc znowu z Tobą do łóżka.

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

😀

tomek6667
    Member
    • Zapaleniec

Idzi na loozie i słuchaj o czym mowi i wogole jak sam nie narzuci tego tematu to ty to zrób pogadaj z nim i od razu bedziesz wszystko wiedziec 🙂

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

witam
    pewnie ze zaproponuj spotkanie 🙂
    jeżli nie będzie chciał się spotkać to już masz odpowiedz 🙂

Kat2890
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Hmm a czemu Ty masz mu proponowac spotkanie? nie za bardzo rozumiem 🙄 Skoro on nie zaproponował spotkania to już o czymż swiadczy nie uwazasz ? Wogóle to głupia sytuacja, bład ,ze poszliżcie do łóżka…Bo nie wiesz co o Tobie sobie pomyslał, moim zdaniem jak zaproponujesz mu spotkanie, to sie jeszcze gorzej ponizysz przed nim, ale to moje zdanie na ten temat… Mam nadzieje ,ze wam się ułoży

tomek6667
    Member
    • Zapaleniec

Ale wiesz ja to gryzie i to ona chce miec pewnosc a jak ma inaczej ja uzyskac ??

Kat2890
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Ale czy Ty nie rozumiesz,ze tylko pogorszy spprawę i się przed nim poniży? Czasami lepiej kierować sie rozumem a nie tym co się czuję, przespała się z chłopakiem, i jeszcze ma mu spotkanie proponować??? Nie uważasz ze skoro on nic nie proponuje to jest tego jakiż powód? i tak wyszła na łatwą, to niech jeszcze wyjdzie na natrętną to już całkie fajnie będzie 🙄

tomek6667
    Member
    • Zapaleniec

Nie skomentuje tego moje zdanie znacie !

michalek123
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Na Twoim miejscu nie proponowałbym spotkania. To do faceta należy inicjatywa w takich sprawach. Zresztą nie sądzisz, że jak sam wczeżniej zaproponował spotkanie, to jakby wiązał swoje plany z Tobą to chciałby się jak najszybciej zobaczyć?

Chociaż druga strona medalu może być taka, że on się trochę przestraszył i teraz nie chce, żebyż pomyżlała, że idzie do łóżka z pierwszą lepszą dziewczyną.

Sama najlepiej znasz sytuację, w każdym razie nie będzie to dobre rozwiązanie jak to Ty wyjdziesz z inicjatywą spotkania.

Pozdrawiam 🙂

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ?"

Przewiń na górę