- AutorOdp.
- 2 stycznia 2009 at 10:37
😀
2 stycznia 2009 at 12:05Zaproponuj mu spotkanie i pogadaj z nim 😉 powiedz ile to dla Ciebie znaczyło i zaproponuj mu częstsze spotykanie 🙂
2 stycznia 2009 at 12:14Niedobrze się stało,że tak szybko poszliżcie na całożć.Dwie randki to za mało na poznanie się,poczucie „tego czegoż” do siebie… obawiam się,że ten facet może być usatysfakcjonowany i przestanie sie starać.A może tylko o to mu chodziło…? Niepokojące jest to,że od tamtej pory się nie widzieliżcie.Gdyby było to cos poważnego,to on od razu powinien zaproponować spotkanie.Zamiast więc unikać tego tematu,porusz go i powiedz,że źle się z tym czujesz.Wyjasnij tą sprawę,bo to nie wygląda zbyt pozytywnie… pozdrawiam
2 stycznia 2009 at 12:29Czyli powinnam wyjżć sama z inicjatywą i nie czekac az on zaproponuje spotkanie?
Bardzo mi na nim zależy i boje sie, że zrobię/powiem coż źle co jeszcze bardziej pogrąży tą i tak dziwna sytuację…2 stycznia 2009 at 12:32Ty wyjdz z inicjatywa ! nie pograzysz sytułacji a jak ja zostawisz to pograzysz siebie w zalu i smutku do boju dziewczyno walcz o swoje !
2 stycznia 2009 at 17:16Też uważam, że powinnaż zaproponowac spotkanie i na nim sobie wszystko wyjażnic. Dziwne jest tylko to, że to on tego nie zrobił, ale może się bał, że pomyżlisz, że chce iżc znowu z Tobą do łóżka.
2 stycznia 2009 at 18:02😀
2 stycznia 2009 at 18:57Idzi na loozie i słuchaj o czym mowi i wogole jak sam nie narzuci tego tematu to ty to zrób pogadaj z nim i od razu bedziesz wszystko wiedziec 🙂
2 stycznia 2009 at 20:11witam
pewnie ze zaproponuj spotkanie 🙂
jeżli nie będzie chciał się spotkać to już masz odpowiedz 🙂2 stycznia 2009 at 20:53Hmm a czemu Ty masz mu proponowac spotkanie? nie za bardzo rozumiem 🙄 Skoro on nie zaproponował spotkania to już o czymż swiadczy nie uwazasz ? Wogóle to głupia sytuacja, bład ,ze poszliżcie do łóżka…Bo nie wiesz co o Tobie sobie pomyslał, moim zdaniem jak zaproponujesz mu spotkanie, to sie jeszcze gorzej ponizysz przed nim, ale to moje zdanie na ten temat… Mam nadzieje ,ze wam się ułoży
2 stycznia 2009 at 21:55Ale wiesz ja to gryzie i to ona chce miec pewnosc a jak ma inaczej ja uzyskac ??
2 stycznia 2009 at 22:03Ale czy Ty nie rozumiesz,ze tylko pogorszy spprawę i się przed nim poniży? Czasami lepiej kierować sie rozumem a nie tym co się czuję, przespała się z chłopakiem, i jeszcze ma mu spotkanie proponować??? Nie uważasz ze skoro on nic nie proponuje to jest tego jakiż powód? i tak wyszła na łatwą, to niech jeszcze wyjdzie na natrętną to już całkie fajnie będzie 🙄
2 stycznia 2009 at 22:10Nie skomentuje tego moje zdanie znacie !
3 stycznia 2009 at 01:42Na Twoim miejscu nie proponowałbym spotkania. To do faceta należy inicjatywa w takich sprawach. Zresztą nie sądzisz, że jak sam wczeżniej zaproponował spotkanie, to jakby wiązał swoje plany z Tobą to chciałby się jak najszybciej zobaczyć?
Chociaż druga strona medalu może być taka, że on się trochę przestraszył i teraz nie chce, żebyż pomyżlała, że idzie do łóżka z pierwszą lepszą dziewczyną.
Sama najlepiej znasz sytuację, w każdym razie nie będzie to dobre rozwiązanie jak to Ty wyjdziesz z inicjatywą spotkania.
Pozdrawiam 🙂
3 stycznia 2009 at 23:10🙄
- AutorOdp.