- AutorOdp.
- 16 maja 2007 at 09:12
Jestem juz dorosla ale mimo wszystko kocham bajki! 馃槅 Moje ulubione ze starych bajek to:
-smerfy
-reksio
-chip i dey(nie wiem jak to sie pisze ,chodzi o te wiewiorki:P)
-Tom i Jerry
-flinstonowie
-scooby dooz nowszych i kinowych:
-AUTKA (nr 1! 馃槅 )
-Tupot malych stop
-Shrek 1 (2 nudniejsza byla moim zdaniem)
-gdzie jest Nemo?
-rybki z ferajny.16 maja 2007 at 12:17a KRECIK ? 馃檪
16 maja 2007 at 13:23No przeciez KRECIK racja!!! Ahhh jooooo the best!! 馃榾 馃槅
16 maja 2007 at 16:55Jasne,偶e lubi臋 bajki 馃榾 Opr贸cz Smurf贸w,Reksia,Bolka i Lolka,Mumink贸w oraz Gumisi贸w,wychow膮艂am si臋 jeszcze na takich bajkach jak:
-Czarodziejka z Ksi臋偶yca
-Yattaman
-Dragon Ball
-Johny Bravo
-Atom贸wki
-Laboratorium DexteraTeraz moj膮 ulubion膮 bajk膮 jest Shrek(obie cz臋sci) chocia偶 nie powiem,zda偶a mi si臋 ogl膮dc te偶 Johny’ego Bravo 馃槅
16 maja 2007 at 19:28ja nie lubila do p贸ki moj syn nie zacz膮艂 oglada膰 teraz to znam je na pamie膰 jego i moja ulubiona to przedewszystkim CARS 馃榾
16 maja 2007 at 21:10a moja najwieksza slabosc jesli chodzi o bajki to grubiutki zolciutki kubus puchatk i cala reszta jego ekipy 馃榾
17 maja 2007 at 05:39moj synus oglada najczesciej Kubusia Puchatka. wszystkie jego przygody juz zna i jak leci bajka to wyprzedza akcje. zastanawia mnie tylko jedna rzecz… dlaczego najbardziej lubi tego ciapowatego prosiaczka 馃懣
17 maja 2007 at 15:24prosiak faktycznie jest troche piedo艂owaty…ja tam szaleje za tygrysem 馃榾
17 maja 2007 at 16:57Prosiaczek jest niewinny i s艂odki,dlatego pewnie tak wiele os贸b w艂a偶nie jego lubi.Ja r贸wnie偶 nale偶臋 do tych os贸b 馃榾
18 maja 2007 at 07:33Z bajki Kubusia Puchatka nigdy tego Kubusia nie trawilam,poniewaz jest zarozumialy i stale by jadl ten miod,taki lalus troche. 馃槢 Najlepszy moim zdaniem jest prosiaczek i klapouchy,stale tacy biedni i przyjazni.:) 馃槈
18 maja 2007 at 07:49Krecik jest zajefajny 馃檪 Ten jego 偶miech mnie rozbraja 馃榾 Stera bajka ale przynajmniej przeznaczona dla dzieci , w przeciwienstwie do tych nowych, wsp贸艂czesnych w kt贸rych kr贸luje przemoc i rywalizacja 馃槙
Aha, jeszcze lubie 'Wilka i zaj膮ca’, ale nie puszczaj膮 tej bajki ostatnio 馃槙
I Lacky Luk by艂 fajny 馃檪To takie nalepsze bajki kt贸re pami臋tam z mego dzieci艅stwe 馃槅
18 maja 2007 at 08:01Czerwona masz racje krecik jest zajefajny!Tennjego pyszczek i „ahh jooo” 馃榾 馃槅 Rozbraja mnie rowniez.A te nowe japonskie czy jakies tam bajki sa do d…. Nie dosc,ze przemoc to jeszcze nawet wularne i brzydkie nie dla dzieci… 馃槙 jak i rowniez nie zrozumiale. 馃檮 馃槙
„Wilk i zajac” tez wychowalam sie na tej ruskiej bajce! 馃槅18 maja 2007 at 09:10pamietam ze jak mialam do liceum na 7:15 to przy sniadaniu ogladalam na cartonie „krowe i kurczaka” rozbrajala mnie totalnie chociaz ta bajka nie nalezy do jakis najfajniejszych
listonosz pat jest ladny dla dzieci i czesto leci na mini mini
18 maja 2007 at 17:26xyz dok艂adnie to samo ogl膮da艂am przy 偶niadaniu 馃槅
23 maja 2007 at 16:23[usuni臋to_link] wrote:
listonosz pat jest ladny dla dzieci i czesto leci na mini mini
Tak fajna bajka 馃檪
- AutorOdp.