jakie gazety czytacie?

• Autor
    Odp.
  • Myah
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 21
    • Bywalec

ostatnio podczas babskiej pogawedki wyszlo na jaw, ze my zebrane tam kobiety baaardzo rzadko zagladamy stricte kobiecej prasy…

jestem ciekawa jak to jest z wami. proponuje zabawe – sondaz. niech kazda z nas wymieni tytuly najczesciej czytane/przegladane. moze podpatrzymy cos od siebie…? 馃檪

zaczne 馃檪

dzienniki: wyborcza (jestem wierna czytelniczka od hohoho i codziennie zaczynam dzien od kawy i gazety)
    tygodniki: wprost (szczegolnie po zmianach… jest ciekawszy od polityki czy newsweeka. szczegolnie czesc popularnonaukowa i spoleczenstwo.)
    miesi臋czniki: rzadko, bo rzadko ale czasem glamour lub zwierciadlo, jeszcze rzadziej exclusiv, instyle lub avanti. zwyczajne nudy – w wiekszosci moge znalezc podobne tresci w internecie. wyjatkiem jest zwierciadlo, ktore przyciaga mnie madrymi wywiadami…

H_ulka
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

No to u mnie jest biednie, bo jedyn膮 regularnie czytan膮 i przegl膮dan膮 pras膮 jest Metro, kt贸re co dzie艅 dostaj臋 od pani stoj膮cej na p****偶ciu w drodze do pracy. A poza tym zdarza mi si臋 zajrze膰 do Wyborczej ale to w poniedzia艂ki (chyba z przyzwyczajenia), oraz Angory… a tak to bida w pras贸wce.

fiona188
    Member
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

ja uderzam raczej w pras臋 kobiec膮: Tw贸j Styl, Zwierciad艂o, Glamour, czasem Viva no i z bardziej ambitnych to forum 馃檪

jupiland
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja do strikte kobiecych te偶 nie zagl膮dam ;). Raczej wol臋 Focusa, National Geographic…no czasami Zwierciad艂o sobie poczytam u mamy, ale to sporadycznie 馃槈

hard-man
    Member
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

na razie w og贸le nie czytam gazet 馃榾 czy jestem ciemniak? 馃檮
    chyba 偶e mi podejd膮 w jakim偶 zaprzyja藕nionym kiosku 馃檪

wydaje mi si臋, 偶e gazety plot膮 trzy po trzy 馃槅
    g***** prawda i g***** k艂amstwo…

wol臋 ksi膮偶ki, cho膰 mam na nie tak ma艂o czaaasu!
    Onione, jak to robisz, 偶e czytasz tak duuuu偶ooo 馃槇 ?

Emilia Flores
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

lubie twoj styl, czasami sukces, zwierciadlo- mam tez tzw. gazety toaletowe heheh- party i viva 馃榾

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

nie czytam gazet
    jak jestem w empiku to przejrze Focusa, czasem jakis artyku艂 w Playboyu sie trafi, lubie te偶 przejrze膰 dzia艂 z zegarkami, albo jakis ciekawy wywiad. Czasem tez przejrz臋 NIE.
    Informacie raczej czerpie z neta. A czytam raczej ksiazki.

Jozia
    Member
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

wydaje mi si臋, 偶e gazety plot膮 trzy po trzy 馃槅

Trzy po trzy to ty pleciesz. S膮 gazety i gazety, jedne pisz膮 prawd臋 – interesuj膮c膮, inne ploty ma艂o ciekawe.

[usuni臋to_link] wrote:

wol臋 ksi膮偶ki, cho膰 mam na nie tak ma艂o czaaasu!

Ma艂o czasu 馃槅 przesta艅 godzinami przesiadywa膰 na forum, to mo偶e znajdziesz czas na ksi膮偶ki. Aaa no i jeszcze mo偶e daj sobie te偶 na spok贸j z rozmy偶laniem na temat tego jak przed艂u偶y膰 stosunek, o czym my偶li pi臋kna i innymi pierdo艂ami, o kt贸re wypytujesz tu na forum.

kingston
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Ja czytam dziennik.pl i gazeta.pl 馃檪

Z papierowych gazet nic bo szkoda mi kasy na to co i tak znajd臋 w necie.

benoi
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

Ja zwykle czytam Focusa 馃檪 Ale czasem polityk臋, albo wprost

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Glamour,Cosmo,Joy… raczej ma艂o ambitna prasa,ale lubi臋 przejrze膰 馃槈
    No i zdarza mi si臋 nami臋tnie wczytywa膰 w Tele艣wiat… 馃槅 馃槈

Myah
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 21
    • Bywalec

glamour tresciowo faktycznie jest malo ambitny, ale ma swietna mode…

w nowym wprost jest material o zapladniaczach – polecam, bo to wstrzasajace. pisali o nich tez z wielkim formacie ze 2 tygodnie temu… brrr

Fenris
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

Angora…w jednej gazecie wszystko 馃槢 A tak to troch臋 komputerowych i czasami wiedza i 偶ycie.

strako
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Focus, Angora, dziennik贸w nie czytuj臋, raz na jaki偶 czas jak u babci jestem Przyjaci贸艂k臋 mi da do przeczytania;D

Blk
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 699
    • Zas艂u偶ony

U mnie rz膮dzi Wyborcza i lokalne Echo Dnia. Opr贸cz tego zdarza si臋 czyta膰 pras臋 motoryzacyjn膮 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jakie gazety czytacie?"

Przewi艅 na g贸r臋