- AutorOdp.
- 14 lipca 2009 at 14:36
ostatnio podczas babskiej pogawedki wyszlo na jaw, ze my zebrane tam kobiety baaardzo rzadko zagladamy stricte kobiecej prasy…
jestem ciekawa jak to jest z wami. proponuje zabawe – sondaz. niech kazda z nas wymieni tytuly najczesciej czytane/przegladane. moze podpatrzymy cos od siebie…? 馃檪
zaczne 馃檪
dzienniki: wyborcza (jestem wierna czytelniczka od hohoho i codziennie zaczynam dzien od kawy i gazety)
tygodniki: wprost (szczegolnie po zmianach… jest ciekawszy od polityki czy newsweeka. szczegolnie czesc popularnonaukowa i spoleczenstwo.)
miesi臋czniki: rzadko, bo rzadko ale czasem glamour lub zwierciadlo, jeszcze rzadziej exclusiv, instyle lub avanti. zwyczajne nudy – w wiekszosci moge znalezc podobne tresci w internecie. wyjatkiem jest zwierciadlo, ktore przyciaga mnie madrymi wywiadami…14 lipca 2009 at 18:12No to u mnie jest biednie, bo jedyn膮 regularnie czytan膮 i przegl膮dan膮 pras膮 jest Metro, kt贸re co dzie艅 dostaj臋 od pani stoj膮cej na p****偶ciu w drodze do pracy. A poza tym zdarza mi si臋 zajrze膰 do Wyborczej ale to w poniedzia艂ki (chyba z przyzwyczajenia), oraz Angory… a tak to bida w pras贸wce.
14 lipca 2009 at 18:52ja uderzam raczej w pras臋 kobiec膮: Tw贸j Styl, Zwierciad艂o, Glamour, czasem Viva no i z bardziej ambitnych to forum 馃檪
14 lipca 2009 at 19:15Ja do strikte kobiecych te偶 nie zagl膮dam ;). Raczej wol臋 Focusa, National Geographic…no czasami Zwierciad艂o sobie poczytam u mamy, ale to sporadycznie 馃槈
14 lipca 2009 at 22:34na razie w og贸le nie czytam gazet 馃榾 czy jestem ciemniak? 馃檮
chyba 偶e mi podejd膮 w jakim偶 zaprzyja藕nionym kiosku 馃檪wydaje mi si臋, 偶e gazety plot膮 trzy po trzy 馃槅
g***** prawda i g***** k艂amstwo…wol臋 ksi膮偶ki, cho膰 mam na nie tak ma艂o czaaasu!
Onione, jak to robisz, 偶e czytasz tak duuuu偶ooo 馃槇 ?15 lipca 2009 at 10:09lubie twoj styl, czasami sukces, zwierciadlo- mam tez tzw. gazety toaletowe heheh- party i viva 馃榾
15 lipca 2009 at 10:34nie czytam gazet
jak jestem w empiku to przejrze Focusa, czasem jakis artyku艂 w Playboyu sie trafi, lubie te偶 przejrze膰 dzia艂 z zegarkami, albo jakis ciekawy wywiad. Czasem tez przejrz臋 NIE.
Informacie raczej czerpie z neta. A czytam raczej ksiazki.15 lipca 2009 at 18:51[usuni臋to_link] wrote:
wydaje mi si臋, 偶e gazety plot膮 trzy po trzy 馃槅
Trzy po trzy to ty pleciesz. S膮 gazety i gazety, jedne pisz膮 prawd臋 – interesuj膮c膮, inne ploty ma艂o ciekawe.
[usuni臋to_link] wrote:
wol臋 ksi膮偶ki, cho膰 mam na nie tak ma艂o czaaasu!
Ma艂o czasu 馃槅 przesta艅 godzinami przesiadywa膰 na forum, to mo偶e znajdziesz czas na ksi膮偶ki. Aaa no i jeszcze mo偶e daj sobie te偶 na spok贸j z rozmy偶laniem na temat tego jak przed艂u偶y膰 stosunek, o czym my偶li pi臋kna i innymi pierdo艂ami, o kt贸re wypytujesz tu na forum.
16 lipca 2009 at 12:18Ja czytam dziennik.pl i gazeta.pl 馃檪
Z papierowych gazet nic bo szkoda mi kasy na to co i tak znajd臋 w necie.
16 lipca 2009 at 23:19Ja zwykle czytam Focusa 馃檪 Ale czasem polityk臋, albo wprost
17 lipca 2009 at 22:18Glamour,Cosmo,Joy… raczej ma艂o ambitna prasa,ale lubi臋 przejrze膰 馃槈
No i zdarza mi si臋 nami臋tnie wczytywa膰 w Tele艣wiat… 馃槅 馃槈21 lipca 2009 at 14:30glamour tresciowo faktycznie jest malo ambitny, ale ma swietna mode…
w nowym wprost jest material o zapladniaczach – polecam, bo to wstrzasajace. pisali o nich tez z wielkim formacie ze 2 tygodnie temu… brrr
21 lipca 2009 at 16:11Angora…w jednej gazecie wszystko 馃槢 A tak to troch臋 komputerowych i czasami wiedza i 偶ycie.
23 lipca 2009 at 00:34Focus, Angora, dziennik贸w nie czytuj臋, raz na jaki偶 czas jak u babci jestem Przyjaci贸艂k臋 mi da do przeczytania;D
23 lipca 2009 at 16:45U mnie rz膮dzi Wyborcza i lokalne Echo Dnia. Opr贸cz tego zdarza si臋 czyta膰 pras臋 motoryzacyjn膮 馃槈
- AutorOdp.