• Autor
    Odp.
  • Gertrudzia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja zawsze byłam przeciwna, ale kurcze mam problem po urodzeniu dzieci z piersiami i brzuchem i naprawdę mi to przeszkadza… Zmagam się z tym już4 lata, po drugiej ciąży jest jeszcze gorzej… Schudłam, wklepywałam kremy, ćwiczę regularnie, ale niestety nie dało to tyle ile chciałam… Coraz czężciej myżlę o operacji…

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

No i, pytasz?

Malwiina
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 38
    • Bywalec

emiliagres, przestań robić reklamę… [usunięto_link] tu są wszystkie Twoje wpisy wychwalające pod niebiosa te tabletki… Wszystkie 5 Twoich postów. 👿 grrrrrrrrrr
    tak jak juz gdzies pisalam, tabletki na pieri to oszustwo.

madzikas
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Każdy ma swoje zdanie w tek kwestii i nikt Ci nie powie czy operacja jest dobra czy zła. Nikt nie wie, czy aż tak jest to dla Ciebie uciążliwe, czy po prostu nie akceptujesz siebie, bo pamiętasz ciało sprzed ciąży. Dla mnie operacja, to ostatecznożć, bo lepiej poprawić sobie samopoczucie, niż rzeczywiżcie wpażć w jakąż depresję. Tylko czy to rzeczywiżcie pomoże na dłużej… ?

Malwiina
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Efekt operacji plastycznej jest trwały, więc myżlę, że pomaga na dłużej. Jeżli ktoż ma duże kompleksy przez swój wygląd, a może ten wygląd zmienić, to czemu nie? Szczególnie, że nie jest to niebezpieczne, bo medycyna cały czas zasuwa do przodu 🙂 ja jestem jak najbardziej ZA operacjami, zabiegami itp.

kremilla
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja jestem zdania, że operacje plastyczne to naprawdę ostatecznożć, przed podjęciem tak ważnej decyzji rzutującej na nasze zdrowie a nawet życie, skorzystałabym ze wszystkich innych możliwych opcji. Medycyna estetyczna nie opiera się jedynie na skalpelu i operacji, jest wiele zabiegów nieinwazyjnych. Ostatnio przeglądałam oferty różnych gabinetów i wybór jest całkiem duży, najbardziej zaintrygował mnie zabieg Zeltiq, który chłodząc likwiduje dodatkowy tłuszczyk! Wiecie o tym sposobie coż więcej???

katerina
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Jeżli to lekkie zmiany kosmetyczne to czemu nie. Ważne żebyż ty się dobrze z tym wszystkich czuła.

certyfikowane_piekno
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Może warto przed podjęciem decyzji o operacji plastycznej wykorzystać mniej inwazyjne żrodki. Tutaj z pomocą przychodzi medycyna estetyczna. Lekarze wykonują zabiegi niechirurgiczne,
    nieinwazyjne, które nie wyłączają pacjenta z ich normalnego funkcjonowania. W temacie nadmiaru tkanki tłuszczowej w wybranych partiach ciała skuteczne mogą być zabiegi liposukcji, zabiegi
    dotkankowego podawania substancji reagujących z tkanką tłuszczową i zabiegi z wykorzystaniem ultradźwięków.

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

Niedawno gdzież czytałam o nowej metodzie powiększania piersi tkanką tłuszczową z brzucha, to podobno najbezpieczniejsze gdyż wypełnia się piersi własna tkanką
    poza tym od razu za jednym razem pozbywamy się tłuszczyku z brzucha i powiększamy piersi
    niestety nie wiem ile to może kosztować i gdzie takie zabiegi robią
    ja sama się nie wybieram , mam co prawda nieduży biust ale mi to nie przeszkadza 🙂

Marysienka
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Pytanie jest czy powiększenie piersi poprzez operacje naprawdę zmieni Twoje nastawienie do samej siebie? 🙂 być może brak akceptacji obecnego stanu tkwi po prostu w psychice 😉 Tak przynajmniej się mnie wydaje

iga35
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A mi się wydaje ,że jeżeli bardzo nie podoba nam się coż w swoim ciele to powinniżmy odważyć się na radykalną zmianę ,czyli operację. Moja koleżanka zawsze narzekała ,że ma bardzo małe piersi ,była tak załamana ,że nic ją nie cieszyło.Aż pewnego dnia przyszła do mnie i powiedziała ,że zdecydowała się na operację powiększenia biustu.Jest pewna ,że tego chce.Teraz już jest dawno po operacji i jest nie do poznania .Nie chodzi tylko o biust,fakt jest dużo większy niż wczeżniej,ale ona po prostu czężciej się użmiecha.Niczego nie żałuje.Zabieg ten wykonała jej dr.Monika Grzesiak z Warszawy .

Bialoglowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Wszystko jest dla ludzi, jesli uwazasz za operacja ci pomoze a ty bedziesz przez to szczesliwsza to czemu nie, tylko zeby nie bylo tak, ze zacznie sie od brzucha a potem bedziesz znajdywac coraz wiecej mankamentow, ktore ci przeszkadzaja…

Stylowa
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

teraz sa takie rozwiązania, jeżli chodzi o usuwanie nadmiernej tkanki tłuszczowej, że wcale nie trzeba isć pod nóż tylko sa inne metody, warto sie wybrać na konsultracje do sprawdzonego lekarza np dr Osucha, który zreszta teraz operuje uczestniczki programy polsatu cafe i on juz na pewno cos poradzi, podpowie, powie jaka metoda jest najlepsza nie koniecznie zaraz liposukcja

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Najlepsze na ujędrnienie skóry są masaże i to najlepiej na bazie kremów czy preparatów do ujędrniania skóry. Dobre jest również tak ja przy cellulicie kąpiele naprzemienne, usprawni to krążenie. Polecam noszenie pasów uciskowych i tzw. żciskomajtek. A na piękny biust pomagają przede wszystkim ćwiczenia. Ale także, dobrze dobrany stanik.

martula11
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

mnie jakos mysl o operacji przeraza….

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Operacje plastyczne"

Przewiń na górę