pomysł na prezent wykonany własnoręcznie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    fiona188
    Członek
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

Czy sądzicie, że prezenty wykonane własnoręcznie to dobry pomysł?
    ja w zeszłym roku podarowałam moim koleżankom kolczyki, które sama zrobiłam i były bardzo zadowolone.
    moja koleżanka wymyżliła w tym roku zdobienie szkatułek, mebli i drobiazgów.
    czy taki prezent Wam się podoba?
    http://www.dlaurody.pl/ar-205-Decoupage%20-%20pomys%C5%82%20na%20gwiazdkowy%20prezent%20i%E2%80%A6%20wolne%20chwile!

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja myżlę, że to taki prezent z sercem, jeżli ktoż potrafi coż pięknie wykonać.

fiona188
    Członek
    • Pasjonat

dużo osób teraz robi różne rzeczy samodzielnie, mi się ta idea podoba bo jest to coż oryginalnego. takim zdobieniem sama bym się zajęła ale ciągle za mało czasu na wszystko 🙁

Zielonooka
    Członek
    • Guru

Moja mama zajmuje sę decoupage’m 🙂

fiona188
    Członek
    • Pasjonat

no co ty? to nieźle 🙂 ale robi małe rzeczy czy też zdobi meble? to jej hobby czy sprzedaje swoje dzieła?

Zielonooka
    Członek
    • Guru

@fiona188 wrote:

no co ty? to nieźle 🙂 ale robi małe rzeczy czy też zdobi meble? to jej hobby czy sprzedaje swoje dzieła?

Tak naprawdę to zaczęła od małych, ale w formie hobby, teraz zmienia format na np duże skrzynie itp:)

fiona188
    Członek
    • Pasjonat

to bardzo fajnie! wklej kiedyż zdjęcia! może niedługo meble zacznie robić.

ola57777
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Co do pomysłów wykonanych własnorecznie to z pewnym dystansem podchodze to takich rzeczy po tym co zobaczyłam na tej stronce 😉 http://www.wyczesaneprezenty.pl/

fiona188
    Członek
    • Pasjonat

no tak, takie prezenty to już ekstrema 🙂 myżlałam o kolczykach, czy zdobieniu 🙂 nie o kasku na piwo 🙂

Morelka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Haha, mistrz:) Fajna stronka, mój kumple mógłby tam wrzucić swój prezent, bo odstał kaszlącą popielniczkę w kształcie płuc, mega obicach:) Muszę mu podesłać linka do tej strony.

ola57777
    Członek
    • Zasłużony

Oj to prawda stronka bardzo fajna, trafiona w 10-tkę.Ja dostałam bardzo obciachowa bluzke i zastanawiam sie czy jej nie pokazac , ale kit na maksa.

Morelka
    Członek
    • Bywalec

to sie nie krępuj, tylko pokaż żwiatu łobciacha;) Ja na twoim miejscu bym sie nie wahała:) Rób fotę i wrzucaj na tą stronę. Przynajmniej coż z tego prezentu będziesz miała:)

ola57777
    Członek
    • Zasłużony

w sumie masz racje, mozna zawsze cos wygrać a nóż widelec sie uda ? chociaż ja nie mam szczescia w konkursach 😉

Morelka
    Członek
    • Bywalec

jak to kiedyż przeczytałam na pewnym kapslu: kto nie ryzykuje ten nic nie ma :] więc ja bym zaryzykowała, nic nie stracisz a możesz zyskać:))
    hehe, pojawiły się kalesony jako prezent, porażka prezentowa:D

ola57777
    Członek
    • Zasłużony

Chyba jednak sobie odpuszcze pokazanie mojego prezentu poniewaz przy takim – http://www.wyczesaneprezenty.pl/gift.html?idg=119#lobciach
    mój wcale nie jest obciachowy ;-(

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę