Problemy z prezerwatywa !

• Autor
    Odp.
  • ossoria
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Mam taki problem…chcialam kochac sie z chlopakiem, ale gdy zalozylam mu prezerwatywe na penisa on przestal byc podniecony, penis przestal mu stac wiecie cos o tym ?

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

a co to za gumki były?

ossoria
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

a co to za gumki były?

To byla gumka kupiona nie dawno w Nowym Jorku , moj chlopak sie zalamal bo to mial byc nasz pierwszy raz a jakos nie wyszlo przez to

NiEtYkAlNa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

tez raz maialam taka sytuacje, pozniej okazalo sie ze po prostu byl za malo poniecony…
    no i nerwy, to tez mial byc nasz pierwszy raz, ale na spokojnie zaczelismy raz jeszcze, dluzej trwala gra wstepna, oboje sie rozluznilismy i bylo swietnie…jak macie identyczny problem, to zacznijcie od pozycji na jezdzca, jak juz zalozycie gumke, nam to pomoglo 🙂

ossoria
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

tez raz maialam taka sytuacje, pozniej okazalo sie ze po prostu byl za malo poniecony…
    no i nerwy, to tez mial byc nasz pierwszy raz, ale na spokojnie zaczelismy raz jeszcze, dluzej trwala gra wstepna, oboje sie rozluznilismy i bylo swietnie…jak macie identyczny problem, to zacznijcie od pozycji na jezdzca, jak juz zalozycie gumke, nam to pomoglo 🙂

no to tez mial byc nasz pierwszy raz , i probowalismy na jezdzca ale nie dalo rady bo calkowicie opadl , chlopak sie zalamal, tez mu mowilam ze to nerwy

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

tzn. to nie moj pierwszy raz, no ale nasz TAK 🙂
    ale mam nadzieje ze najpierw poczekaliscie az osiagnie wzwod a potem nakladalas gumke?:)

ossoria
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

tzn. to nie moj pierwszy raz, no ale nasz TAK 🙂
    ale mam nadzieje ze najpierw poczekaliscie az osiagnie wzwod a potem nakladalas gumke?:)

Tak 🙂 oczywiscie 😀 najpierw go podniecilam, stanal mu zalozylam gumke i opadl

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

może dluuzsza gra wstępne 🙂

ossoria
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

może dluuzsza gra wstępne 🙂

bedzietrzeba sprobowac 🙂 tylko ze teraz moj chlopak chyba ma uraz strasznie to przezywal

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

to mow ze nic sie nie stalo, i ze trzeba probowac, bo tylko tak osiagniecie przyjemnosc…:)

ossoria
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

to mow ze nic sie nie stalo, i ze trzeba probowac, bo tylko tak osiagniecie przyjemnosc…:)

mowie 🙂 mam nadzieje ze poskutuje :):)

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

napewno 🙂 badz dobrej mysli :):):)

ossoria
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

napewno 🙂 badz dobrej mysli :):):)

a jest taka mozliwosc ze facet nie moze kochac sie w gumkach ? bo tak sie wlasnie dzieje?

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

nie sadze, jesli nie ma uczulenia na lateks..to wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu, a ile razy juz tak probowaliscie i nie wyszlo?moim zdaniem to tylko nerwy…

ossoria
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

nie sadze, jesli nie ma uczulenia na lateks..to wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu, a ile razy juz tak probowaliscie i nie wyszlo?moim zdaniem to tylko nerwy…

tylko wtedy , 2 razy mu zakladalam i to samo.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Problemy z prezerwatywa !"

Przewiń na górę