- AutorOdp.
- 18 lutego 2008 at 20:26
Mam taki problem…chcialam kochac sie z chlopakiem, ale gdy zalozylam mu prezerwatywe na penisa on przestal byc podniecony, penis przestal mu stac wiecie cos o tym ?
18 lutego 2008 at 20:51a co to za gumki były?
18 lutego 2008 at 20:54[usunięto_link] wrote:
a co to za gumki były?
To byla gumka kupiona nie dawno w Nowym Jorku , moj chlopak sie zalamal bo to mial byc nasz pierwszy raz a jakos nie wyszlo przez to
18 lutego 2008 at 21:06tez raz maialam taka sytuacje, pozniej okazalo sie ze po prostu byl za malo poniecony…
no i nerwy, to tez mial byc nasz pierwszy raz, ale na spokojnie zaczelismy raz jeszcze, dluzej trwala gra wstepna, oboje sie rozluznilismy i bylo swietnie…jak macie identyczny problem, to zacznijcie od pozycji na jezdzca, jak juz zalozycie gumke, nam to pomoglo 🙂18 lutego 2008 at 21:22[usunięto_link] wrote:
tez raz maialam taka sytuacje, pozniej okazalo sie ze po prostu byl za malo poniecony…
no i nerwy, to tez mial byc nasz pierwszy raz, ale na spokojnie zaczelismy raz jeszcze, dluzej trwala gra wstepna, oboje sie rozluznilismy i bylo swietnie…jak macie identyczny problem, to zacznijcie od pozycji na jezdzca, jak juz zalozycie gumke, nam to pomoglo 🙂no to tez mial byc nasz pierwszy raz , i probowalismy na jezdzca ale nie dalo rady bo calkowicie opadl , chlopak sie zalamal, tez mu mowilam ze to nerwy
18 lutego 2008 at 21:27tzn. to nie moj pierwszy raz, no ale nasz TAK 🙂
ale mam nadzieje ze najpierw poczekaliscie az osiagnie wzwod a potem nakladalas gumke?:)18 lutego 2008 at 21:32[usunięto_link] wrote:
tzn. to nie moj pierwszy raz, no ale nasz TAK 🙂
ale mam nadzieje ze najpierw poczekaliscie az osiagnie wzwod a potem nakladalas gumke?:)Tak 🙂 oczywiscie 😀 najpierw go podniecilam, stanal mu zalozylam gumke i opadl
18 lutego 2008 at 21:55może dluuzsza gra wstępne 🙂
18 lutego 2008 at 22:02[usunięto_link] wrote:
może dluuzsza gra wstępne 🙂
bedzietrzeba sprobowac 🙂 tylko ze teraz moj chlopak chyba ma uraz strasznie to przezywal
18 lutego 2008 at 22:06to mow ze nic sie nie stalo, i ze trzeba probowac, bo tylko tak osiagniecie przyjemnosc…:)
18 lutego 2008 at 22:07[usunięto_link] wrote:
to mow ze nic sie nie stalo, i ze trzeba probowac, bo tylko tak osiagniecie przyjemnosc…:)
mowie 🙂 mam nadzieje ze poskutuje :):)
18 lutego 2008 at 22:14napewno 🙂 badz dobrej mysli :):):)
18 lutego 2008 at 22:15[usunięto_link] wrote:
napewno 🙂 badz dobrej mysli :):):)
a jest taka mozliwosc ze facet nie moze kochac sie w gumkach ? bo tak sie wlasnie dzieje?
18 lutego 2008 at 22:22nie sadze, jesli nie ma uczulenia na lateks..to wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu, a ile razy juz tak probowaliscie i nie wyszlo?moim zdaniem to tylko nerwy…
18 lutego 2008 at 22:29[usunięto_link] wrote:
nie sadze, jesli nie ma uczulenia na lateks..to wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu, a ile razy juz tak probowaliscie i nie wyszlo?moim zdaniem to tylko nerwy…
tylko wtedy , 2 razy mu zakladalam i to samo.
- AutorOdp.