- AutorOdp.
- 2 października 2013 at 22:14
raczej że się opłaca, ja tam remontuje raz na jakiż dłuższy okres 🙂 Ja tam wole robić zakupy przez internet super sklep internetowy !
14 listopada 2013 at 10:57Opłaca się w przypadku jeżeli będziecie chcieli w dalszym ciągu tam mieszkać,wtedy ma to sens,inaczej włożycie pieniądze w coż co prędzej czy później będzie wymagało dalszych remontów- czyli taka inwestycja bez końca.
18 listopada 2013 at 01:50według mnie się opłaca, ale wiadomo są plusy i minusy, ale na ogól wyjdzie zapewne więcej plusów, tylko trzeba mieć fundusze..
19 listopada 2013 at 13:55też chciałabym mieć dużą łazienkę…. niestety moja ma chyba niecałe 2m2 🙂 Ale może za jakiż czas uda mi się rozbudować dom to wtedy zrobię sobie salon łazienkowy 🙂
26 listopada 2013 at 14:43Brzydkie mieszkanie odbija się na naszym życiu. Ładniejszy wystrój mieszkania i człowiek czuję się lepiej. W ładnym mieszkaniu mieszka sie lepiej. Ja zdecydowałam się na usługi remontowe toruń i jestem bardzo zadowolona. Moje mieszkanie jest odnowione, czyste i nowoczesne.
22 grudnia 2013 at 15:02Według mnie opłaca się
25 stycznia 2014 at 10:51Opłaca się w przypadku kiedy remont nie pochłonie tyle funduszy za który można by znaleźć nowy dom lub kupić mieszkanie. W każdym innym przypadku myżlę,że będzie to opłacalne.
22 lutego 2014 at 17:28To zależy co jest do remontu, jak gruntowny to ja bym zrezygnowała.
7 kwietnia 2014 at 19:17Gruntowny remont to duze koszty,ale na pewno mniejsze niz zakup mieszkania czy nawet nowego domu,więc to moim zdaniem bardzo indywidualna kwestia.
10 kwietnia 2014 at 10:28[usunięto_link] wrote:
Gruntowny remont to duze koszty,ale na pewno mniejsze niz zakup mieszkania czy nawet nowego domu,więc to moim zdaniem bardzo indywidualna kwestia.
Nie zawsze remont jest tańszy od zakupu.
16 maja 2014 at 11:25Wszystko zależy co dokładnie remontujemy,na jakie materiały się zdecydujemy itd. Nie da się jednoznacznie stwierdzić że coż będzie tańsze lub nie,aczkolwiek zakup nowego mieszkania od dewelopera na pewno jest droższa opcją,podtrzymuje swoje zdanie.
17 lipca 2014 at 04:32Moim zdaniem opłaca się, lecz niestety do tego potrzeba czasu.
31 lipca 2014 at 10:55Zgadzam się,tutaj liczą się dwie rzeczy a pierwsza z nich to czas,druga pieniądze. Jeżeli posiadasz te dwie rzeczy to wg mnie warto remontować starszy dom.
6 października 2014 at 13:19Wszystko zależy od kosztów remontu oraz od tego czy macie w planach wyprowadzkę,bo jeżeli tak to moim zdaniem nie ma sensu niczego remontować,co innego gdybyżcie palnowali zostać tutaj na stałe.
13 października 2014 at 14:48Moim zdaniem sie opłaca, każdy dom po remoncie wygląda inaczej, odnawia się i wygląda jak nowy
- AutorOdp.