SPALACZ T艁USZCZU?

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    xOxSandraxOx
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

co wy na to? ja chyba sie skusz臋 馃榾 膰wiczenia i koniec ze s艂odko偶ciami 馃榾
    http://allegro.pl/item326979386_fat_burner_12otab_silny_spalacz_tluszczu_dieta.html

my偶l臋 nad tym. co wy na to? kto偶 stosowa艂 takie cuda?

macek10
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

wow rewelacja!!! 馃槢 a tak szczerze to preparat nie ma nic czego nie spo偶ywa sie w normalnej diecie. mozesz sobie przyjmowac ten preparat ale bez zmiany sposobu zywienia i kalorycznosci najwieksze cudo nie pomoze.

april91
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Ciekawa jestem czy to jest bezpieczne. Znajoma kupi艂a na allegro tabletki na odchudzanie, mia艂a problemy z sercem kiedy偶 i tak schud艂a, 偶e przesz艂a na tamten 偶wat..

Niuszka86
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

dziecko drogie, spalanie t艂uszczu jest bardzo proste, wystarczy tylko ruszy膰 pupcie zamiast szuka膰 spalaczy t艂uszczu na allegro, kt贸re prawdopodobnie nie pomog膮 w niczym jak w zniszczeniu sobie zdrowia.
    I tak my偶le 偶e to pseudoreklama.Mam nadzieje 偶e nikt sie nie z艂apie!

zuza_130
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@Niuszka86 wrote:

dziecko drogie, spalanie t艂uszczu jest bardzo proste, wystarczy tylko ruszy膰 pupcie zamiast szuka膰 spalaczy t艂uszczu na allegro, kt贸re prawdopodobnie nie pomog膮 w niczym jak w zniszczeniu sobie zdrowia.
    I tak my偶le 偶e to pseudoreklama.Mam nadzieje 偶e nikt sie nie z艂apie!

艣wi臋ta racja, a ruch na takim wiosennym 偶wie偶ym powietrzu to sama przyjemno偶膰. Nie tra膰 pieni臋dzy na allegro.

xOxSandraxOx
    Cz艂onek
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

ale to ma mi pomaga膰 w szybszym zgubieniu t艂uszczyku a nie w zgubieniu bez 膰wicze艅 ;PP 膰wicz臋 膰wicz臋. nie jestem u艂omna i wiem ze nie ma tabletek kt贸re robi膮 cuda !

a czy kto偶 stosowa艂 takie cuda?? mo偶e napisze co i jak ;] 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅

elzbieta
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

a偶eby spali膰 troch t艂uszczu nie zawsze nale偶y tylko g艂odowa膰. Organizm potrzebuje mikroelementy , kt贸re nale偶y mu poda膰 najlepiej w postaci suplement贸w , kt贸re te偶 ogranicz膮 艂aknienie proponuje wejd藕 na stronke *************l tam otrzymasz dobre porady – mi pomogli

lelevell
    Cz艂onek
    • Odp.: 15
    • Bywalec

t艂uszczyku to sie nie da tak pstrykni臋ciem palc贸w zgubi膰. r贸偶ne spalacze t艂uszczu to takie zabaweczki syntetyczne co to po ich odstawieniu t艂uszczyk wraca ze zdwojon膮 moc膮. Fakt t艂uszcz trzeba ograniczy膰, ale sczerze m贸wi膮c to trzeba si臋 ruszy膰 a organizm oczy偶ci膰 z t艂uszcz贸w w inny spos贸b. moje klientki chudn膮 tylko z t艂uszczu, nie g艂oduj膮 si臋, nie stosuj膮 syntetyk贸w tylko naturalne produkty i co najwa偶niejsze s膮 znacznie szcz臋偶liwsze, zdrowsze a i ich witalno偶膰 i ch臋膰 do 偶ycia jest znacznie wy偶sza. je偶li te偶 tak chcecie to npiszcie.

masazysta
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 56
    • Sta艂y bywalec

Spalacze t艂uszczu jak najbardziej, ja stosowa艂em to. No i przy tym chodzi艂em na si艂ownie http://zdrowa-dieta.info/thermo-max-rewolucja-w-odchudzaniu-profesjonalne-odchudzanie-dla-kobiet/

punia
    Cz艂onek
    • Odp.: 44
    • Bywalec

jakie by艂y efekty??

Twoja_Figura
    Cz艂onek
    • Odp.: 84
    • Sta艂y bywalec

Witam:)

Spalacze t艂uszczu od samej nazwy t艂uszczyk ju偶 si臋 topi:)
    Rzeczywi偶cie jest wiele suplement贸w diety, kt贸re maj膮 w nazwie fut burner czyli spalacz t艂uszczu. S膮 dro偶sze i ta艅sze…Nie chc臋 sugerowa膰 ale te z wy偶szej p贸艂ki s膮 chyba jednak skuteczniejsze. S膮 te偶 bardzo silne spalacze t艂uszczu, kt贸rych cena jest powy偶ej 100 z艂. Ale s膮 bardzo skuteczne, najsilniejsze na polskim rynku a jednocze偶nie dopuszczone do obrotu jako suplement, tak wi臋c nie s膮 na recept臋! „Termogeniki” s膮 wyj膮tkowo skuteczne je偶li trenujemy, w贸wczas 膰wiczenia przynosz膮 bardzo dobre rezultaty. Je偶li kto偶 jest bardziej zainteresowany zapraszam na priv:) albo gadu-gadu, aby tu nie zanudza膰…

Pozdrawiam

zuza_130
    Cz艂onek
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@masa偶ysta wrote:

Spalacze t艂uszczu jak najbardziej, ja stosowa艂em to. No i przy tym chodzi艂em na si艂ownie http://zdrowa-dieta.info/thermo-max-rewolucja-w-odchudzaniu-profesjonalne-odchudzanie-dla-kobiet/

aja tam w spalacze nie wierz臋. bo to na jedno pomaga, a na drugie szkodzi:( lepiej si臋 chemi膮 nie faszerowa膰.

Twoja_Figura
    Cz艂onek
    • Sta艂y bywalec

Zale偶y o jakich preparatach m贸wimy:) Bo w przypadku tych najlepszych to nie kwestia wiary, ale bada艅:) Poza tym czasami ci臋偶ko jest schudn膮膰 i co najwa偶niejsze utrzyma膰 wag臋 bez odpowiednich suplement贸w, witamin czy minera艂贸w.

malenka
    Cz艂onek
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

nawet po skonczonym odchudzaniu nalezy zarzywac srodek wspomagajacy ?

Twoja_Figura
    Cz艂onek
    • Sta艂y bywalec

To nie jest tak, 偶e trzeba stosowa膰 suplementy ca艂y czas. To oczywi偶cie nie jest wskazane a nawet bym tego zakaza艂a;) chodzi jednak o wyrobienie w sobie pewnych nawyk贸w 偶ywieniowych, kt贸re b臋d膮 sprzyja艂y utzrymaniu wypracowanej figury. Jednak osoby ze sk艂onno偶ci膮 do gromadzenia tkanki t艂uszczowej oraz te kt贸re do偶wiadczy艂y efektu jo -jo powinny si臋 bardziej pilnowa膰 i np. co jaki偶 czas powtarza膰 suplementacj臋 cho膰by w艂膮czy膰 CLA. CLA zw艂aszcza jest skuteczne przy d艂u偶szym stosowaniu powiedzmy 3 m-ce.
    Pami臋tajmy wszystko z g艂ow膮 i umiarem, inaczej by偶my przyzwyczaili sw贸j organizm do suplementacji i w przysz艂o偶ci by nie reagowa艂.

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋