- AutorOdp.
- 1 czerwca 2008 at 19:03
Czy uwazacie, ze mozna zaproponowac swojemu bylemu facetowi spotkanie przy kawe?
1 czerwca 2008 at 19:51Myżlę, że to dobry pomysł. Skoro rozstaliżcie się w przyjazni, to czemu nie. Tylko uważaj, żebyż się ponownie nie zakochała, a on żeby Cię nie zranił. Pozdrawiam!
1 czerwca 2008 at 20:22czemu nie 🙂
ja bym napisała 🙂
może kawka ?1 czerwca 2008 at 22:17Nie widzę żadnego problemu. Jeżli masz ochotę- zaproponuj. 🙂
Nie czujesz już nic do niego, oprócz sentymentu?
2 czerwca 2008 at 07:32A może on nie ma ochoty na to, bo już dawno by ci to zaproponował?
Poza tym uważaj,aby go nie zranić,bo potraficie to jak mało kto, przez waszą
słoniowata delikatnożć i samolubstwo.6 czerwca 2008 at 22:06czemu nie, jesli byl fajny 🙂 możesz zrobić to dyskretnie, stosując mowę ciała i sprawić, by to on Cie zaprosił 🙂
trochę więcej o tym:
[usunięto_link]9 czerwca 2008 at 23:11to zależy od sytuacji i od tego, co oczekujesz od tego spotkania… i czego on oczekuje. Radziłabym ostrożnie, żeby nie było rozczarowania 🙂
10 czerwca 2008 at 09:33Jasne,ze tak moj byly czesto przychodzi na kawke.
Przyjacielem jest super bo na chlopaka sie nie nadawal 😉10 czerwca 2008 at 13:45Taaa moze od razu kawe z kolacją i żniadaniem. Jakby moja kobieta z czyms takim wyskoczyła to zabiłbym faceta normalnie. Po moim trupie! Pełna kontrola to jest to co sie sprawdza.
10 czerwca 2008 at 16:41zazdrosnik 😉 ale to dobrze kazdy ma swoje zasady.
U mnie moj byly normalnie rozmawia z obecnym-wiecej kiedys byli dobrymi kolegami 😉10 czerwca 2008 at 18:01[usunięto_link]:) wrote:
zazdrosnik 😉 ale to dobrze kazdy ma swoje zasady.
U mnie moj byly normalnie rozmawia z obecnym-wiecej kiedys byli dobrymi kolegami 😉u mnie też normalnie rozmawiają, tak jak ja z jego eks. Nie wiem dlaczego tutaj miałoby być inaczej, jesteżmy dorosłymi ludźmi.
10 czerwca 2008 at 21:52Wiesz zależy jaki jest twój cel tej kawy:)
Jesli ma byc to spotkanie by dowiedziec sie jak mu sie układa bez zadnych podtekstów to owszem czemu nie, nie ma zadnych przeciwskazan jesli rozstaliscie sie juz jakis czas temu i emocje opadły
Jesli masz ochote udowodnic mu co stracił, badz chcesz cos odpudowac, to nie sadze by był to dobry pomysł:) czasami cierpliwosc jest potzebna
11 czerwca 2008 at 00:53U mnie wlasnie jest to 1wyjscie pytanmy co i jak slyschac
21 sierpnia 2008 at 21:45Jednak nie zaproponowalam tej kawy..poniewaz sam niedawno sie do mnie odezwal i w pierwszych slowach napisal ze zaprasza mnie na kawe do siebie. Przeprowadzil sie do nowego mieszkanka i zaprasza.. troche pogadalismy co u nas slychac itd..w trakcie rozmowy ponowil zaproszenie i ze jak znajde czas mam go wcisnac w swoj grafik hehe ..na koncu rozmowy napisal do zobaczenia.. potem wyjechalam na wakacje ..teraz wrocilam i nie wiem co mam z tym zrobic.. nie wiem co myslec o tym..bo on teraz sie nie odzywa, a ja nie wiem czy powinnam jakos nawiazac do tamtego zaproszenia..czy pozostawic wszystko swojemu biegowi.. ?
21 sierpnia 2008 at 22:00to chyba oczywiste, że facet stracił zainteresowanie, bo nie odpowiedziałaż na jego „sygnały”… nie możesz po prostu spytać czy kawa jest nadal aktualna? on myżli, że go olałaż, trochę empatii, Kobieto.
- AutorOdp.