- AutorOdp.
- 3 kwietnia 2015 at 18:54
Chcę założyć własny sklep internetowy z używaną odzieżą. Znalazłem takie platformy, na których płaci się abonament raz za miesiąc i wszystkie narzędzia są zapewnione (np. shoper) Co myżlicie o tym?
9 kwietnia 2015 at 11:50Nie zakładałbym takiej firmy.
12 kwietnia 2015 at 08:47również myżlę że na początek lepiej byłoby korzystać z jakichż serwisów aukcyjnych a dopiero potem ewentualnie się przerzucić
14 kwietnia 2015 at 15:49pomysł spoko, cięzka sprawa z firmą jest , ja sama od pół roku zmagam się z biurokracja zeby móc w końu ruszyc
25 maja 2015 at 21:52A czy ktoż oprócz Ciebie znalazł te platformy? Co Ci po shoperze jak nie będzie klientów. Może jednak własna strona i pozycjonowanie? 🙂
20 czerwca 2015 at 19:11A masz zapewniony towar? Bez niego żadne platformy cudów nie uczynią. 🙂
11 października 2018 at 23:43Dobrze też jest taki biznes wypromować. Najlepiej na dobry początek stworzyć stronę www firmy, taką wizytówkę ;( mi tworzyła ja agencja Proformat z Wrocławia 😉 Strona wygląda profesjonalnie i w dodatku jest responsywna czyli działa na wszytskich urządzeniach mobilnych 😉
- AutorOdp.