- AutorOdp.
- 5 maja 2007 at 17:00
fajne te forum..tylko jestem już na nim od dłuzszego czasu i jeszcze nie poznałam nikogo wartożciowego 🙁 czy moze ktoż mi powiedzieć czy przez tą strone poznał kogoż?
5 maja 2007 at 19:01Bo forum jest od wypowiadania się a nie od desperackiego poszukiwania nowych znajomożci.Zacznij może się udzialac w innych tematach,może z kimż się zaznajomisz 😉
23 maja 2007 at 19:49hmm ja tu w sumie nie jestem długo… i nikogo nie poznałam. Ale chyba zaczne czesciej bywac:P Proponuje odiwedzic czat jeżeli chcesz kogoż poznac;)
23 maja 2007 at 20:08Jak dla mnie zawsze się znajdzie ktoż z kim można pogadać, znaleźć wspólny temat itp itd,
23 maja 2007 at 20:28pauluż
hm… a czy to jest forum z takimi rzeczami? bo mi sie wydaje ze nie 🙂 to forum jest po to by pogadac sobie, poznac kogos…
moze zacznij cos pisac 🙂25 maja 2007 at 13:55a ja tu trafila zupelnie przypadkiem i nie zeby kogos pozsnac, po prostu wiem ze jesl cos mnie dreczy to prawdopodobnie jest juz tu taki temat a jesli nawet nie to moge go zalozyc i ktos sie wypowie 🙂
25 maja 2007 at 15:46No tu raczej nie od poznawania miejsce… chociaz podoba mi sie to ze dziewczyny zawsze sa w pogotowiu i jak sie ma jakis problem odrazu pomagaja 🙂
- AutorOdp.