Wieczór Panieński – jaki prezent??

• Autor
    Odp.
  • iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

No włażnie…Prosze Was o pomoc. Za niecałe 4 tygodnie moja najlepsza kumpela wychodzi za maż. Wczeżniej rzecz jasna czeka mnie wieczór panieński. 😀 Biegam sobie własnie po necie i szukam jakiegos prezentu na tą okazje. Ale…jejuuuu tego jest tak dużo, że naprawde nie wiem co wybrac. 😯
    Dlatego Prosze Wasze Obcasowe Grono o pomoc. Może macie/znacie jakies ciekawe, sprawdzone pomysły apropo upominku dla przyszłej panny mlodej. ❓

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Hmm skoro wieczor panienski to mzoe uczcijcie slub koelzanki w sposob kupna dobrego szampana badz wina?Ja osobiscie za alkoholem nie przepadam ale tak tylko polecam. 😉 a z upominkow ?hmmm moze jakiegos slonika na szczescie czy bizuterie?Nie wiem..Moze Twoje kolezanki jakies pomysly maja i wspolnie wymyslicie co jej kupic.:) 😆

Pozdro 😉

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Ja dostalam pas do ponczoch i ponczochy:)
    Calkiem mily prezent

Roxana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Jak dla mnie jakaż seksowana bielizna albo kajdanki- coż z jajem 😉

muchomorek
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

ja za jakis czas tez wybieram sie na taki wieczór ale panna młoda odrazu powiedziała ze chcce jakiegos pana ktory wyskoczy z tortu:)kajdanki to bardziej rozdaje na urodziny ..a na taka okazje wydaje mi sie ze prezent powinnien byc z jakims pazurkiem

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

booosh mam ten sam problem i niecaly miesiac czasu!!!!! 😕
    chyba ze wystarczy jak sie z dziewczynami pojdziemy cos napic i gdzies na balety potanczyc?? 🙄

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

ja mialam ostatnio przyjemnosc byc swiadkowa a wiec spadl na mnie obawiazek zorganizowania wieczoru panienskiego.

a wiec bylo
    – pan ktory sie rozbieral, fajniusni cukireczek:D
    – panna mloda miala czerwony welon z rogami diableskimi a my wszystki rozki, tak pszlysmy na dyskoteke ojjj bylysmy widoczne hehe
    – prezenty jakie dostala: biczyk z napisem „na męża” (najbardziej sie spodobal;) , seksi czerwona bielizne, kajdanki, majtki z cukierków, obróżke ze smyczka, ksiazke „Szybki seks” , mydelko w ksztalcie peniska
    -fajny gadzet w postaci slomki w ksztalcie peniska 😀

Impreza wyszla super i wszyscy byli zadowoleni 🙂

Alveolus
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Ja bym jej sprawiła w prezencie kamerę, np [usunięto_link], do nagrywania wspólnych, pożlubnych dni i nocy 😛 A na początek nagrałabym cały wieczór panieński 😀 Możesz sobie popatrzyć na tej stronce powyżej, generalnie mają bardzo duży wybór kamer 🙂

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

a ja mam propozycję na wieczór panieński w wersji „grzecznej” 😀

to znaczy jak byłam 3 tygodnie temu, na wp w barze to żwiadkowa wymyżliła następującą rzecz-

w kiblu męskim stał wazon z różami i kartka „przy stoliku pod oknem siedzi panna młoda , ubrana w… . złóż jej życzenia i wręcz różę z okazji jej żlubu. z góry dziękuję. świadkowa „

fajnie to nawet wyszło : )

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

… majtki z cukierków

Przepraszam, czy robiłyżcie je same czy kupne? Fajny pomysł chętnie wykorzystam w najbliższym czasie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wieczór Panieński – jaki prezent??"

Przewiń na górę