- AutorOdp.
- 14 października 2005 at 09:20
może stworzyć mozliwożć wymiany kosmetykami między użytkownikami?
14 października 2005 at 11:43[usunięto_link] wrote:
może stworzyć mozliwożć wymiany kosmetykami między użytkownikami?
Co przez to rozumiesz??
14 października 2005 at 16:09jest coż takiego min na wizażu -www.wziaz.pl(targowisko)
wiele kobiet ma kosmetyki których poprostu już nie używa lub był to dla niej nietrafiony zakup/prezent
poprostu wymiana jakiegoż twojego kosmetyku na inny kosmetyk kogoż(dużo tym sposobem można zaoszczędzić i wypróbować interesujące,nowe kosmetyki)mam nadzieję że wyraziłam się jasno 🙂 ?
14 października 2005 at 16:39[usunięto_link] wrote:
jest coż takiego min na wizażu -www.wziaz.pl(targowisko)
wiele kobiet ma kosmetyki których poprostu już nie używa lub był to dla niej nietrafiony zakup/prezent
poprostu wymiana jakiegoż twojego kosmetyku na inny kosmetyk kogoż(dużo tym sposobem można zaoszczędzić i wypróbować interesujące,nowe kosmetyki)mam nadzieję że wyraziłam się jasno 🙂 ?
hmmm tak tak, a wiesz że to nawet ciekawy pomysł…..przedyskutujemy go z adminami tego portalu …….proszę również o wypowiedź na ten temat pozostałe szanowne Forumowiczki???
Co o tym sądzicie??????19 października 2005 at 12:35Nie spotkałam się jeszcze z taką ofertą.
Poza tym chyba nie zdarzyło mi sie kupić coż „nietrafionego” ” złego” dla mnie.
Zawsze jednak można spróbować, pomysł niezły 😀 moze akurat ktoż skorzysta21 października 2005 at 06:53Ja jak mam cos a mi nie pasuje bo cos tam, to zwykle oddaje albo mamie albo kumpelom!!!!
22 października 2005 at 09:36Oj czuje że pomysł się nie przyjmie
22 października 2005 at 10:18Ja też w razie koniecznosci podrzucam siostrze lub sąsiadce kosmetyki.
Kubusiu prosimy o nowy pomysł 😀
a czy jest dział z fotkami u nas?? nie znalazłam takiego, jakiż album np…..
22 października 2005 at 10:37[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Ja też w razie koniecznosci podrzucam siostrze lub sąsiadce kosmetyki.
Kubusiu prosimy o nowy pomysł 😀
a czy jest dział z fotkami u nas?? nie znalazłam takiego, jakiż album np…..
hmmm a chciałybyżcie taki dział ❓
22 października 2005 at 10:57Ja bym chciała.
na innych forach są takie działy, to dobrze jest zobaczyc z kim sie rozmawia 😀22 października 2005 at 11:02[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Ja bym chciała.
na innych forach są takie działy, to dobrze jest zobaczyc z kim sie rozmawia 😀Poczekamy na opinię innych Pań
22 października 2005 at 11:20Kobitki odezwać się 😀 czekamy niecierpliwie
22 października 2005 at 14:00Niebawem na obcasach będzie pełna galeria…….
Można będzie i tematami i kategoriami zamieszczać fotki;)
Chociaż……pewnie nie do „gorących tematów” hihiihiih23 października 2005 at 08:31[usunięto_link] wrote:
Niebawem na obcasach będzie pełna galeria…….
Można będzie i tematami i kategoriami zamieszczać fotki;)
Chociaż……pewnie nie do „gorących tematów” hihiihiihMasz rację Figuż fotki do gorących tematów są na innych forach:) hihihi
23 października 2005 at 09:04no innych forach??? a są takie?? hmm nie wiedziałam
Ale mimo całej mojej odwagi i żmiałożci nie zamiesciłabym „gorących ” fotek - AutorOdp.