• Autor
    Odp.
  • greg10
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Hej

Pewnie jestem jedynym facetem na tym forum 馃榾

Potrzebuj臋 porady. Chcia艂bym kupi膰 jaki偶 kosmetyk na prezent dla mojej dziewczyny. Poszuka艂em troche w sieci i jestem kompletnie zagubiony. Setki r贸偶nych odmian krem贸w, balsam贸w, 偶eli… Wiem 偶e lubi kosmetyki Vichy, wi臋c b臋d臋 si臋 trzyma膰 tej firmy. Odpadaj膮 oczywi偶cie r贸偶ne produkty odchudzaj膮ce bo za tak膮 aluzj臋 mog臋 wylecie膰 za drzwi 馃榾 Moja dziewczyna ma 21 lat, mog臋 wyda膰 do 80 z艂. Co polecacie?

Kwiat we wlosach
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 514
    • Zas艂u偶ony

oczywi偶cie mo偶esz kupi膰 jakis kosmetyk z firmy wishy tylko 偶e one sa drogie ale jak chcesz:) moze jakis krem ujedrniaj膮ce i nawilzaj膮cy nie bardzo Ci pomoge bo sie nie orientuje jakie maja kosmetyki firma wishy a nie chcia艂bys kupic np jaki偶 perfum?

greg10
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Perfumy kupi艂em ostatnio, chcia艂em co偶 innego. Krem uj臋drniaj膮cy brzmi nie藕le, ale kt贸ry? Np. co偶 takiego: [usuni臋to_link] b臋dzie dobre? Z tego co znalaz艂em w sieci wi臋kszo偶膰 to jakie偶 przeciwzmarszczkowe, mo偶e si臋 za to obrazi膰 馃榾

Kwiat we wlosach
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 514
    • Zas艂u偶ony

wydaje mi si臋 takie co偶 mo偶e byc :)wydaje mi sie dobre

Angela123
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 71
    • Sta艂y bywalec

witajcie, ja bym chcia艂a dosa膰 np. odjazdowy tusz do rz臋s… dziewczyny na formum polecaj膮 nowo偶膰 Astora Volumetrix i podobno kosztuje 27,25 z艂 – wi臋c nie drogo a efekty s膮 rewelacyjne…. sama w艂asnie si臋 wybieram do sklepu aby sobie kupi膰…..

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " co kupi膰 w prezencie?"

Przewi艅 na g贸r臋