- AutorOdp.
- 8 czerwca 2007 at 21:36
witajcie.
poszukuję żywej lalki – dziecko. Podobno są takie, tylko nie wiem gdzie można je dostać. Chyba każda wie o co mi chodzi. Coż takiego jak baby born ale z większymi „funkcjami”.9 czerwca 2007 at 10:32Jejku…gdybym była mężatką to wcale nie ucieszyłabym sie z takiego prezentu… nie ma to jak żywe dziecko 🙂
9 czerwca 2007 at 11:36po co im lalka niech sie postarają o własne dziecko :)poki co niech sie ciesza ze nie musza w nocy wstawac i karmić… niech korzystają
9 czerwca 2007 at 17:38przepraszam że zwrócę uwagę ale ja nie poszukiwałam rady co komu kupić lub odradzenia – poszukuję lalki 🙂 więc jeżli ktoż wie gdzie można taką dostać, będę wdzięczna za info.
10 czerwca 2007 at 10:08o kurcze nie dosc ze chccesz pomoc to jeszcze Cie opieprzą hehe 🙂
10 czerwca 2007 at 10:32A jak nazywa sie ta lalka? Na pewno mozna znalezc informacje w „Google”. Moja corka juz wyrosla z lalek, wiec nie jestem na czasie…. 😀
10 czerwca 2007 at 12:19nie opiepszą tylko delikatnie dadzą do zrozumienia że poszukują lalki a nie kazań czy ktoż będzie zadowolony czy też nie. A tak na marginesie owa osoby same sobie zażyczyły taki prezencik.
10 czerwca 2007 at 12:22i dobrze zrobili. po takiej lalce odechce im sie dzieci. cos gdzies ogladalam w tv ze dzieciom w szkolach daja takie lalaki zeby przestrzec przed niechciana ciaza
10 czerwca 2007 at 20:33Tu jest forum.Każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie(pod warunkiem,że nikogo nie obraza) i nie ma co sie rzucac,że nikt dokładnie nie udzielił Ci odpowiedzi,tylko wyraza swoją opinie o tym pomyżle,bo tak jest w każdym temacie 🙂 takie to juz jest to forumowe towarzystwo 😉 ale i tak Was kocham :* 😉
10 czerwca 2007 at 20:38Aha,musze wtrącic swoje trzy grosze 😀
Myżlę,ze taka lalka to pestka w porównaniu z prawdziwym dzieckiem.Lalką możesz rzucic jak juz zacznie ci na nerwy działac,a dzieckiem??Nigdy!To tylko przedsmak tego,co czeka rodziców po cudownych narodzinach potomka… 🙂
10 czerwca 2007 at 20:42dokładnie.
Taka lalka to doskonała szkoła antykoncepcji.
Kurrrrcze tylko nie wiem gdzie taką dostać :/ - AutorOdp.