- AutorOdp.
- 11 czerwca 2007 at 18:04
Od kilku miesiecy mam powazny problem z lupiezem. Stosowalem wiele roznych kosmetykow pielegnacyjnych ale jak dotad zaden mi nie pomogl. Chcialbym abyscie mi doradzili jakies skuteczne szampony przeciwlupiezowe. Moze byc cos z nowosci aby bylo skuteczne i nie zadrogie. Jak dotad nikt nigdzie mi nie pomogl 馃檨 Moze tutaj mi sie uda
11 czerwca 2007 at 20:16Ja te偶 mam 艂upie偶 ale z nim nie walcz臋, bo jak zaczn臋 u偶ywa膰 szampon贸w specjalnych i czy one drogie czy nie to 艂upie偶 po nich mam jeszcze wi臋kszy ni偶 mia艂am, najlepiej p贸j偶膰 po prostu do dermatologa…
12 czerwca 2007 at 05:35no a ten caly nizoral?
12 czerwca 2007 at 18:13Nizoral pomogl mi ale na krotko 馃檨 Teraz trabia wszedzie o tym nowym Elseve, ale nie wiem jak to dziala. Moze ktos z Was juz go wyprobowal? Ja czekam na zamowione probki z ich strony.
12 czerwca 2007 at 20:57Ja te偶 mam (tzn.mia艂am) ten problem.Ale wczoraj si臋 skusi艂am i kupi艂am Nizoral no i pomog艂o 馃榾 Kto偶 mi powiedzia艂 kiedy偶, 偶e aby ten szampon zadzia艂a艂 trzeba go trzyma膰 10min. na g艂owie i dopiero potem sp艂uka膰 tak te偶 zrobi艂am no i 艂upie偶 znikn膮艂 馃榾
5 lipca 2007 at 08:55Na delikatny 艂upie偶 (np. podra偶nieniowy) wystarczy bardzo przyjemny szampon ro偶linny Oriflame. Na powa偶ny problem TYLKO Nizoral. Nie uzywaj niczego innego przez okre偶lony na opakowaniu czas, a p贸藕niej co jaki偶 czas stosuj saszetk臋
6 lipca 2007 at 17:51Na walke z lupiezem dobre jest tez splukiwanie wlosow octem. pozatym ze mozna pozbyc sie luzpiezu to wlosy sa po nim bardzo miekkie i przyjemne w dotyku….trzeba tylko bardzo dobrze splukac zeby nie smierdzialo
9 lipca 2007 at 22:04M贸j brat mial okropny problem z 艂upie偶em. Schodi艂o mu p艂atami o 偶rednicy chyba z 1 cm… Nizoral nie bardzo pom贸g艂.
Za to teraz stosuje Polytar AF. Jest to szampon leczniczy.
Wskazany w leczeniu 艂upie偶u, 艂uszczycy, stan贸w zapalnychi 偶wi膮du ow艂osionej sk贸ry g艂owy.
Substancje czynne: mieszanina dziegci 1 %, pirytionian cynku 1%
poj. 150 mlNie wiem czy jest na recepte i ile kosztuje ale jak si臋 dowiem to napisz臋.
Jedna wada: 偶mierdzi smo艂膮 jak nie wiem… Ale potem wietrzeje.
- AutorOdp.