Nie chcę aby On odszedł!

• Autor
    Odp.
  • eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

a ja bym sie wcale nie oddzywała do niego przez ten miesiąc.. po pierwsze po co ? i dlaczego ? jak nie chce być ze mną to nie… to ja bym mu dala czas – miesiąc i czekała na znak jak sie w końcu zastanowi…

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Dokladnie! Nie narzucaj sie dziewczyno! Jesli facetowi faktycznie zalezy tylko na Tobie a nie seksie,i jesli Cie kocha to sam zateskni,odezwie sie,zapyta co u Ciebie itp.Jesli nie ,to znaczy,ze nie byl Ciebie wart!! Wiele przeszlam keidys z bylymi i wiem co pisze! Poczekaj az sam sie odezwie.Nic na sile pamietaj!

Pozdrawiam i trzymaj sie. 😉

nohemi306
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

A ja tu widzę jakąż bujde. Facet, który Cię KOCHA chcę miesiąca rozstania z byle jakiego powodu ❓ ❗ To brzmi trochę dziwnie jak dla mnie. Nie chcę Cię martwić, ale z reguły jak facet chce separacji już z góry ma założone, że to koniec. Ale to jest tylko moje zdanie, pożyjemy zobaczymy… 🙂

Jollanta
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

a ja przyznam się widze w tym odrobinkę sensu…ale nie dużo…no bo skoro to on był inicjatorwem wszystkiego…Ty byłas bierna czekałas na jego ruch…może chce własnie zachęcić Cię…”zmusić” do zmiany zachowania…bo sama przecież piszesz że zaczęłaż teraz robić rzeczy na których nie robiłaż wczeżniej…rozstanie motywuje do dzoałania i może o to mu chodziło
    no ale z drugiej strony miesiąc to bardzo długo…powiedziałabym nawet za długo…

no ale zycze wam jak najlepiej…odezwij się czy historia ma ciąg dalszy:)

Pozdrawiam,
    Jollanta

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ja też myżlę, że powinnaż zaczekać na ruch z jego strony, uważam, że zrobi to, jeżli mu bardzo zależy na Tobie. Rozumiem, że chodzą Ci po głowie myżli, jak tu naprawić swoje „błędy”, ale prawdopodobnie nic takiego nie zrobiłaż. To nie Ty przejmowałaż inicjatywę w sprawach łożkowych, ale to nie jest wystarczający powód do zakonczenia związku, o nie. Mógł Ci po prostu wczeżniej powiedzieć, że ma na to ochotę, a nie podawać to jako powód rozstania, w chwili, w której już komunikuje Ci swoją decyzję. 🙄

Trzymaj się. 😀

niu
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 11
    • Bywalec

hmm troche to zamotane jest …ale wg mnie (wiem ze fajnie sie pisze mówi i udziela rad jak sie nie jest w takiej sytuacji) ale daj sobie spokój przez ten miesiąc a pisanie sms niech się skończy na wzięci komórki do rąk, głębokim oddechu i niczym innym :)…sprawdź go na ile mu zależy na tobie skoro padły deklaracje typu „kocham cie ” , jeżli tak jest to pierwszy sie odezwie(wierz mi faceci tacy są)
    A tak poza tym jeżli facetowi naprawdę zależy na kobiecie jest w stanie znieżć jej „oziębłożć” brak zainicjowana stosunku i inne rzeczy

P.S jesli ty masz przy nim problem z okazywaniem uczuć, rozpoczynaniem i kuszeniem go w stosunku do seksu, może po prostu nie trafiłaż na odpowiedniego faceta który to w tobie wyzwoli 🙂

Ale myżlę ze będzie dobrze
    buziaczki
    Aga

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nie chcę aby On odszedł!"

Przewiń na górę