wzdęcia – tylko ja to mam??

• Autor
    Odp.
  • zuza28
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

czy tylko ja mam te cholerne wzdęcia?? juz mam ich dosc! do tego oczywiscie nadmierne gazy….zaczyna mnie to juz dobijac….jak sobie z tym radzic? czy to moze byc jakas choroba? jesli cos o tym wiecie…prosze pomozcie

Lucienne
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Hmm… ja też mam ten problem. Myżlałam,że to może tylko przez niektóre pokarmy, ale odżywiam się raczej zdrowo i nie wiem, skąd to się bierze.
    myżlałam nad stosowaniem Espumisanu.

zuza28
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

mi espumisan nic nie pomaga…tez zdrowo sie odzywiam itd. poszukajmy jakiegos rozwiazania…bo to bardzo nieprzyjemne , no nie?

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Tez mam ten problem. Staram sie nie jesc niektorych rzeczy, ktore to powoduja…Nie pije gazowanych napoji…Espumisan nie za bardzo na mnie dziala. Mysle ze to dlatego ze nie odzywim sie regularni.Heh

Lucienne
    Member
    • Zapaleniec

Mhm… nieregularne odżywianie też to powoduje. Ja też staram się nie pić gazowanych napoi, czasami się napiję, ale nawet jak cały dzień jem mało i piję tylko wodę,to wieczorem i tak mam „pełny brzuszek”…

Lucienne
    Member
    • Zapaleniec

Mhm… nieregularne odżywianie też to powoduje. Ja też staram się nie pić gazowanych napoi, czasami się napiję, ale nawet jak cały dzień jem mało i piję tylko wodę,to wieczorem i tak mam „pełny brzuszek”…

doradca
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

mi espumisan nic nie pomaga…tez zdrowo sie odzywiam itd. poszukajmy jakiegos rozwiazania…bo to bardzo nieprzyjemne , no nie?

Po co łykać chemię, tj jakież tabletki na wzdęcia jak można stosować domowe sposoby na wzdęcia, spójrz do tego materiału [usunięto_link] jest tam kilka ciekawych rad o których nigdy byż nie pomyżlała, że mogą pomóc na wzdęcia. Powodzonka!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wzdęcia – tylko ja to mam??"

Przewiń na górę