- AutorOdp.
- 30 lipca 2007 at 17:08
czy tylko ja mam te cholerne wzdęcia?? juz mam ich dosc! do tego oczywiscie nadmierne gazy….zaczyna mnie to juz dobijac….jak sobie z tym radzic? czy to moze byc jakas choroba? jesli cos o tym wiecie…prosze pomozcie
30 lipca 2007 at 21:07Hmm… ja też mam ten problem. Myżlałam,że to może tylko przez niektóre pokarmy, ale odżywiam się raczej zdrowo i nie wiem, skąd to się bierze.
myżlałam nad stosowaniem Espumisanu.31 lipca 2007 at 08:46mi espumisan nic nie pomaga…tez zdrowo sie odzywiam itd. poszukajmy jakiegos rozwiazania…bo to bardzo nieprzyjemne , no nie?
31 lipca 2007 at 10:39Tez mam ten problem. Staram sie nie jesc niektorych rzeczy, ktore to powoduja…Nie pije gazowanych napoji…Espumisan nie za bardzo na mnie dziala. Mysle ze to dlatego ze nie odzywim sie regularni.Heh
31 lipca 2007 at 22:20Mhm… nieregularne odżywianie też to powoduje. Ja też staram się nie pić gazowanych napoi, czasami się napiję, ale nawet jak cały dzień jem mało i piję tylko wodę,to wieczorem i tak mam „pełny brzuszek”…
31 lipca 2007 at 22:21Mhm… nieregularne odżywianie też to powoduje. Ja też staram się nie pić gazowanych napoi, czasami się napiję, ale nawet jak cały dzień jem mało i piję tylko wodę,to wieczorem i tak mam „pełny brzuszek”…
24 października 2015 at 09:19[usunięto_link] wrote:
mi espumisan nic nie pomaga…tez zdrowo sie odzywiam itd. poszukajmy jakiegos rozwiazania…bo to bardzo nieprzyjemne , no nie?
Po co łykać chemię, tj jakież tabletki na wzdęcia jak można stosować domowe sposoby na wzdęcia, spójrz do tego materiału [usunięto_link] jest tam kilka ciekawych rad o których nigdy byż nie pomyżlała, że mogą pomóc na wzdęcia. Powodzonka!
- AutorOdp.