- AutorOdp.
- 11 sierpnia 2007 at 08:57
馃槈
11 sierpnia 2007 at 14:09Ojej….to masz powa偶ny problem… 馃檨
Nie wiem czy sama jestes w stanie jej pomoc… Lepiej poszukac pomocy u jakiegos specjalisty(pycholog,psychiatra)….m贸wi臋 powa偶nie i…..guzik mnie obchodzi czy sie na mnie obrazisz(wiem jak ludzi czasem reaguja gdy sie o tym wspomina…)
Ale …tak sobie mysle….czy z powodu tego, 偶e facet m贸wi kobiecie takie rzeczy wpada sie w depresje…. Mo偶e pow贸d jest troche bardziej z艂o偶ony…
Nio nie wiem Malinko…trzymam bardzo kciuki za Ciebie 偶ebys znalaz艂a „z艂oty srodek”11 sierpnia 2007 at 20:53konieczna jest wizyta u lekarza ale nie psychologa tylko psychiatry sama lecze sie na depresje wiec nie pisze glupot!!!! Jezeli probowala sie zabic to nie ma na co czekac w koncu rozchodzi sie o zycie. A w depresje mozna wpasc nawet z blachego powodu, depresja jest grozna dla zycia to stan z ktorego twoja mam sama nie wyjdzie bez lekow i lekarza jezeli to silny stan depresyjny.
11 sierpnia 2007 at 22:11Jestem wlasnie po rozmowie z mama. Mowi ze jest juz okej,usmiecha sie. wiem ze nadal jest jej smutno ale ciesze sie ze, wogole sie podniolsa i pojechala z ojcem na wycieczke. Chyba sie jako tako pogodzili.. jednak boje sie ze dzis w nocy znow sie pokluca, ze znow cos bedzie nie tak 馃檨
12 sierpnia 2007 at 09:35hmm.. twoja mama wcale nie ma depresji bo by nie miala dobrego humoru!! tutaj widze raczej mocne przygnebienie ,z艂osc i nerwy ktora gdy sie umacniaja czlowiek wpada w szal i robi glu[pie rzeczy. Musisz pomagac swojej mamie w trudnych dla niej chwilach a jesli sobie nie radzi polec jej wizyte u psychologa wtedy sie wygada i bedzie jej lzej.
15 sierpnia 2007 at 19:44[usuni臋to_link] wrote:
hmm.. twoja mama wcale nie ma depresji bo by nie miala dobrego humoru!! tutaj widze raczej mocne przygnebienie ,z艂osc i nerwy ktora gdy sie umacniaja czlowiek wpada w szal i robi glu[pie rzeczy. Musisz pomagac swojej mamie w trudnych dla niej chwilach a jesli sobie nie radzi polec jej wizyte u psychologa wtedy sie wygada i bedzie jej lzej.
Przy depresji ma sie rowniez dobry humor. Moja znajoma wlasnie stracila przyjaciolke, ktora „niby” wyszla z depresji. Miala swietny humor, poszla do fryzjera, kupila nowe ciuszki, a na drugi dzien popelnila samobojstwo. Depresje trzeba leczyc u psychiatry i byc caly czas pod jego opieka.
15 sierpnia 2007 at 20:35owszem ale jest wielka roznica w depresji a handrze i zlosci bo depresja to choroba ktora bez lekow nie daje efektow mam depresje wiec wiem co twoja kolezanka przechodzilai sa takie momenty jak ”fale” w depresji ale one sa co jakis czas a tutaj jest inna sytuacja tu nie ma depresji tylko zlosc i nerwy ale tez trzeba byc pod okiem psychologa nie koniecznie w tym przypadku psychiatry.
24 wrze艣nia 2007 at 13:36Je偶li ktos chce odej偶膰 najcz臋偶ciej raptownie poprawia mu si臋 nastr贸j, kobiety podrywaj膮, id膮 na zakupy szalej膮, faceci nawet szare myszki id膮 do nocnego klubu itp., a nast臋pnego dnia tej osoby nie ma. To po偶egnanie z 偶yciem.
24 wrze艣nia 2007 at 20:14Chyba tutaj potrzeba psychologa 馃檨
25 wrze艣nia 2007 at 05:20Jestem tego samego zdania co Zielonooka. Sama mo偶esz oczywi偶cie wspierac mam臋. Musisz wspierac, byc przy niej. Ale z tego co m贸wisz to jest bardziej z艂o偶ony problem. I chyba rzeczywi偶cie bez fachowej pomocy nic sama nie wskurasz
- AutorOdp.