- AutorOdp.
- 29 sierpnia 2007 at 18:58
Witajcie!!!Chcialabym wiedziec co sadzicie o obiedzie weselny zamiast wesela.taki obiad tylko dla rodziny…max 25 osob.
Czy ktoras z Was robila taki obiad??29 sierpnia 2007 at 20:21[usunięto_link] – mysle ze to jest odpowiedni temat do tego twojego pytania. Lepiej nie zagracać forum :). Pozdrawiam
7 września 2007 at 18:03Wlasnie wczoraj znalazlam super lokal w Szczecinie w ktorym robia wesela i obiady weselne juz od 50 zl za osobe.Lokal ladny i utrzymany w swojskim klimacie:))Wobec tego nasze wydatki troszke sie zmiejsza a moze nawet zamiast obiadu zrobimy przyjecie weselne:))Ale to kwestia dogadania
13 września 2007 at 07:55[usunięto_link] wrote:
Witajcie!!!Chcialabym wiedziec co sadzicie o obiedzie weselny zamiast wesela.taki obiad tylko dla rodziny…max 25 osob.
Czy ktoras z Was robila taki obiad??Mili, ja zastanawiałam się nad takim rozwiązaniem, ale w końcu zdecydowaliżmy się na przyjęcie ogrodowe. Trafiliżmy na żwietną pogodę a gożcie tańczyli od samego początku wesela!!
Jeżli jednak nie chcesz, nie musisz wcale robić dużego wesela, obiad to dobre rozwiązanie. Pamiętaj jednak, że nawet podczas obiadu ludzie mogą chcieć potańczyć tak spontanicznie. Możesz mieć muzykę z płyt w zanadrzu 😀
powodzenia
13 września 2007 at 18:56Jdenak bedziemy robic przyjecie weselne na max 25 osob.menu za 85 zl/os. plus napoje 8 zl/litr na jedna osobe(troche duzo).Razem lacznie wyjdzie ok 100 zl za osobe.Tort we wlasnym zakesie,ciasta,alkohol ale bez dodatkowych oplat).Myliscie ze to drogo???
13 września 2007 at 19:14Ten post wyzej to ja pisalam:)) Tylko zapomnialam sie zalogowac:)))
13 września 2007 at 19:51100 zł/osoba to tak z tego co zaobserwowałam w normie…. moja siostra płaciła tylko 70 zł, w cenę były wliczone ciasta, ale prawie ich nie było.. tylko kilka kawałeczków jakiegoż sernika… 😕
13 września 2007 at 20:02Wiesz 100 zl to chyba standard
oczywiscie mozna taniej ale wtedy menu tez jest biedniejsze:)13 września 2007 at 20:09[usunięto_link] wrote:
Wiesz 100 zl to chyba standard
oczywiscie mozna taniej ale wtedy menu tez jest biedniejsze:)A to racja 🙂 Wszystko zależy od tego jakie dania się wybierze 🙂
21 lutego 2008 at 11:39Hej dziewczyny,
Otóż tak, my także zdecydowaliżmy się na przyjęcie. Nasze rodzinki tj. moja i narzeczonego nie są zbytnio liczne, przez co nie organizujemy dużego wesela, bo i po co sztucznie organizować tłum… Przygotowujemy obiad weselny na 45osób, który zapewne przeciągnie się do godzin porannych:) w Hotelu Amadeus w Krakowie. Biorąc pod uwagę, iż zaprosiliżmy tylko najbliższych mogliżmy sobie pozwolić na fajne, bardzo gustowne miejsce. I jest fajnie:) będzie miło i że tak powiem 'intymnie’:) tj szczególnie:)) OBYY hihi :*29 sierpnia 2010 at 16:54hmm to troche dziwne ze ktoż próbuje organizować „wesele” bez „wesela”
11 września 2010 at 20:58Ja wam dziewczyny zazdroszczę, bo ja za sam obiad weselny, tj. kilka godzin w lokalu bez alkoholu i muzyki wydam 100zł na osobę.
- AutorOdp.