- AutorOdp.
- 28 sierpnia 2017 at 22:56
Mam problem, a mianowicie problemem są włoski na twarzy.
Niestety męczące jest dla mnie co rusz ich wyrywanie.
Macie jakieś inne sprawdzone sposoby ?
Najlepiej w domowym zaciszu …31 sierpnia 2017 at 07:58Robiłaś badania? To może być coś z hormonami, więc lepiej sprawdzić.
Co do samej depilacji… Jest coś co spowalnia i zapobiega odrastaniu, nazywa się EpilClear. To zestaw do użytku domowego z serum, które trzeba wmasować po wyrwaniu włoska.8 września 2017 at 19:02Też miała z tym bardzo duży problem, niestety żadne domowe sposoby nic nie dawały. Jedyne co mi zostało to laserowe usuwanie włosów. Szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona z efektów, niestety przy moich zaburzeniach hormonalnych nie usune ich na zawsze ale po zabiegach jest ich o wiele mniej i mam spokój przez 3 miesiące.
14 września 2017 at 11:49nie zrobisz nic w domu, wiem po sobie. ja po tylu latach mogę powiedzieć, poszłam na laser do Dermedika w Krakowie i dopiero to dało efekt. W domu niestety nic z tym nie zrobisz, lepiej idź do specjalisty
12 października 2017 at 11:17Warto zainwestowac w laser, a jak nie to woskiem najlepiej, bo sie oslabiaja i wolniej odrastaja.
16 października 2017 at 19:23Ale laser łapie jasne włosy ? Z tego co mi wiadomo nie łapie…
Hormonów nie zbadam teraz, bo karmię..
Pandora, a co to za metoda ? - AutorOdp.