- AutorOdp.
- 13 września 2007 at 09:37
nastał zakupowy szał!
jeszcze tam nie bylam ale sie wybieram a jak ktos byl to prosze sie tu pochwalic zdobyczami:)
[usunięto_link]20 listopada 2007 at 20:17Byłam w tym poznańskim outlecie, po otwarciu to malo sklepów było juz czynnych, ale warto poczekac, bo ja bywam w Factory we Wrocławiu i wychodze z siatami markowych rzeczy. Warto tam zagladac zwlaszcza przed żwietami, bo i tak niskie ceny są jeszcze bardziej obnizane.
29 listopada 2007 at 22:21o, same wątki o outletach dzisiaj znajduję. widzę, że to Factory to jakaż sieć, myżlałam, że jednostkowa sprawa, a tu proszę, franczyza! Zastanawia mnie szczególnie to, że Factory outlet na załączonym obrazku wyglądem bardzo różni się od tego Factory w którym ja kiedyż byłam, to był raczej nieduży spokojny sklepik a ten na zdjęciu wygląda jak hipermarket.
7 grudnia 2007 at 02:39Widzisz, bo problem polega na tym że sa w Polsce 2 sieci „Factory”. Z jednej strony masz te supermarketowe jak to powiedzialas sklepy Factory Outlet, które są naprawdę ogromne ale nie jest ich dużo, a z drugiej strony masz sieć Vabbi Factory Outlet, z mniejszymi sklepami, ale za to w wielu miastach. To ta druga sieć używa niebiesko-żółtego logo, o któym pisałaż w innym watku, zobacz na [usunięto_link] czy takie samo. 😀
10 grudnia 2007 at 15:52tak! to ten sklep, ten vabbi.pl
rzeczywiżci są dwie oddzielne sieci, kto by pomyżlał. no i to tłumaczy różnicę w wyglądzie.
a która z tych sieci jest większa i czym się różnią?
11 grudnia 2007 at 15:05No Factory to centrum outlet- jest duze bo wiele sklepów różnych marek ma tam swoje outlety- sprzedają w nich końcówki kolekcji, co do tego drugiego to nie wiem, ale nawet o nim nie słyszałam.
12 grudnia 2007 at 00:28Tak jak pisze Kikutek, Factory to centrum outletowe, jest tam wiele sklepów różnych marek. Vabbi Factory z kolei jest większą siecią pod względem zasięgu, jest obecna w każdym większym mieżcie, ale marek jest mniej. Jest położony większy nacisk na odzież sportową – Nike, Adidas, Reebok, jest także sporo ubrań polskich marek, na przykład Deep, której włażcicielem jest notabene ta sama firma, która prowadzi Vabbi. Ta firma to taki przykład polskiej firmy, której się udało. 🙂
12 grudnia 2007 at 15:01LOL
lokalny biznesik, który odniosl sukces? 😀 😀 😀aż z ciekawożci zgooglowałam i znalazłam o nich [usunięto_link] i [usunięto_link]
to akurat podoba mi się, outlet z dostawą do domu. :))9 maja 2009 at 20:50A ja polecam zapoznanie sie z oferta [usunięto_link] w internecie. Można kupić tanio i bez wychodzenia z domu.
10 maja 2009 at 11:27Jak u mnie w mieżcie mieli otwierać Vabi Factory Outlet to myżlałam, że będzie można kupować fajne ciuchy po niskich cenach a rzeczywistożć okazała się inna… Ceny są takie same jak w normalnych sklepach albo niewiele mniejsze. Od czasu do czasu wypuszczają ulotki i w ulotkach są tanie rzeczy ale jak się pójdzie do sklepu to okazuje się, że niewiele w sklepie jest z tego co było w ulotce. Także raczej rzadko tam zaglądam.
- AutorOdp.