- AutorOdp.
- 17 września 2007 at 09:49
Każda kobieta maswój wymarzony zapach, ja mam problem. Swego czasu to było Coco Chanel, później Kenzo Jungle, ale to jeszcze nie to, szukam czegos w podobnej nucie. Macie jakiż pomysł?
17 września 2007 at 09:54pomysly na twoj ulubiony zapach?
chyba nikt wirtualnie ci w tym nie pomoze. przejdz sie do sephory czy douglasa, przetestuj, ponos zapach kilka godzin, zobacz, jak dany zapach rozwija sie na twojej skorze.
i w ten sposob dokonaj wyboru.ja od lat jestem wierna baby doll ysl. ale nigdy nie sa to jedyne perfumy na mojej toaletce. lubie miec wybor i czasami mam ochote pachniec inaczej.
17 września 2007 at 09:55Moim głównym perfumem jest Gucci Rush ale mam jeszcze z avonu , lasocte pink i uzywam ich na zmiane.
17 września 2007 at 10:00ja nie mam raczej ulubionego zapachu, lubię zmieniac kropidła 😉 bo szybko mi sie nudzą. Z tego co pamietam to podobały mi sie NOA[cacharel], JADORE [dior], GUCCI RUSH[nie wiem czy dobrze napisałam nazwy ale jakos tak to brzmiało]. Te zapachy to bardziej pizmowe ale nie jestem pewna, cytrusowe napewno nie sa bo takich nie lubie
nie wiem jak pachną te co podałaż ale przypominam sobie Chanel 5 i niezbyt mi sie podobały zapach taki mydlany i po powachaniu czułam go na ustach.
16 października 2008 at 04:54Może nie mam jeszcze aż tylu kobiecych cech, bo dopiero 27 na karku 😉 ale ja najbardziej lubię Farenheit 32 😀
1 grudnia 2008 at 01:56również miałam ten problem ale od jakiegoż czasu jestem wierna hypnose od lancome co prawda buteleczkę mogłyby mieć trochę fajniejszą, ale zapach uwielbiam
zgadzam się z parvati zanim się zdecydujesz ponoż zapach trochę na sobie
bo nie z każdą skórą ładnie się komponują
pamiętam, że kiedyż kupiłam mojemu facetowi perfumy które bardzo mi się podobały, ale niestety na jego skórze nie pachniały już tak fajnie3 października 2009 at 14:23odkryłam idealne perfumy na teraz i muszę się z wami z nimi podzielić YSL Parisienne nie wiem czy byłyżcie w Paryżu ale ja byłam i dzięki nim jestem tam zawsze ach ale si e rozmarzyłam:)
3 października 2009 at 20:02Ja mam 3 ukochane zapachy i jestem chyba niereformowalna, gdyż żadne inne perfumy nie spodobają mi się choćby nie wiem co.
1. Hugo Boss – Woman (pierwszy zapach, z czerwoną wstążką)
2. Lolita Lempicka – First Fragrance
3. Kenzo – Jungle Elephant5 października 2009 at 21:57@puma.31 wrote:
odkryłam idealne perfumy na teraz i muszę się z wami z nimi podzielić YSL Parisienne nie wiem czy byłyżcie w Paryżu ale ja byłam i dzięki nim jestem tam zawsze ach ale si e rozmarzyłam:)
Ja tez jestem zakochana w Paryżu:) NIw wiedzialam ze YSL ma nowy zapach. Jutro biegne do Duglasa na testy. Juz nie moge sie doczekac.
Ale wiecznie pozostaje wierna mojej ukochanej Stelli:D
6 października 2009 at 19:41łojdiridi wrote:puma.31 wrote:odkryłam idealne perfumy na teraz i muszę się z wami z nimi podzielić YSL Parisienne nie wiem czy byłyżcie w Paryżu ale ja byłam i dzięki nim jestem tam zawsze ach ale si e rozmarzyłam:)Ja tez jestem zakochana w Paryżu:) NIw wiedzialam ze YSL ma nowy zapach. Jutro biegne do Duglasa na testy. Juz nie moge sie doczekac.
Ale wiecznie pozostaje wierna mojej ukochanej Stelli:D
ja dzisiaj je wąchałam i są super 🙂 chyba kupię sobie od 50 ml, cena oki, da się przeżyc 🙂
15 października 2009 at 17:26Też mam swoje ulubione prefumy, choć takie testowanie w drogeriach na mnie nie działa. Po dwóch zapachach już nie czuję następnych 🙁 Dlatego na początek przeglądam sobie, czy coż jest ciekawego w necie, albo trzymam się starych sprawdzonych 🙂 Moim odkryciem jest stronka kokai.pl, gdzie przeglądam sobie różne nowożci. Najbardziej jednak lubie: Hugo Boss Deep Red, Kenzo Tokyo i z Bourjois Soir de Paris – znaleziony na wymienionej stronce zreszta 🙂
26 października 2009 at 12:48Mam kilka ulubionych zapachów. Pierwszy to Hugo Boss „Femme” – cudowny zapach klasyki. Bardzo lubię także CK „Truth”, bo uspokaja, a jednoczeżnie energetyzuje:) A tak w ogóle bardzo dobrze wpływają na mnie perfumy z zieloną herbatą.
2 grudnia 2009 at 11:36Kochana w poszukiwaniu odpowiednich perfum dla siebie musisz udać się raczej do perfumerii i wąchać 🙂 Nikt Ci nie podpowie przez internet, który zapach będzie Ci pasował. Zresztą w ogóle nikt Ci nie podpowie, który zapach Ci się spodoba. Panie w perfumeriach jedynie mogą pokazać Ci perfumy w podobnych nutach zapachowych 🙂
Ja mam swoje ukochane perfumy CK Euphoria, Ralph Lauren Romance, D&G Light Blue, Donna Karan Be delicious 🙂 Uwielbiam je wszystkie 🙂4 grudnia 2009 at 14:25Możesz oczyatć opinie na forum,ale odpowiednie dla siebie perfumy i tak wybierzesz sama. Szukasz zapachu podobnego do Coco Chanel,wiec może Paco Rabane też Ci sie spodobają.
20 stycznia 2010 at 13:28Poszperałam trochę w internecie, poczytałam o nutach zapachowych i do tych perfum Coco Chanel zapachem zbliżonym będą:
Coco Mademoiselle – Chanel
Dune – Christian Dior
Rococo – JOOP
Idź do perfumerii i powąchaj sobie te zapachy, może któryż Ci się spodoba 🙂 - AutorOdp.