pielegnacja ciała ważna rzecz przed żlubem… :)

• Autor
    Odp.
  • liljanka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 3
    • Początkujący

tak ciałko zawsze warto ładne miec, ale szczegolnie piękne musi być w tym dniu… moj wielki dzien za miesiąc, a włosy i paznokcie sa w nie najlepszym stanie… Słyszałam coż o ampulkach na wlosy revalidu? czy ktoż je moze probowal??
    Plis help me! pozatym jest ze mna ok, dieta cud działa, kolor skury piękny po wakacjach… tylko te nieszczęsne włosy…

netinka
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 171
    • Zapaleniec

Dlaczego dwa razy zakładasz podobny temat:>?

[usunięto_link]

[usunięto_link]

[usunięto_link]

Ja osobiżcie, słyszałam, że dobre są tabletki Vitapil ok 30 zl.

Używałam niemieckich tabletech merz special dragess i uważam, że są żwietne, jednak cena troszkę przeraża:(.

krejzolka-mariolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Początkujący

hmm… widzialam na obcasach konkurs -mozna wygrac kosmetyki do wlosow Revalid. Jest tez spora notka nt. tch produktow. Wyglada na to, ze sa to preparaty akurat na twoje problemy. Sprobuj poczytac. moze akurat. Moje zaufanie zawsze wzbudza haslo: „szwajcarskie”, wiec moze warto… 😀

liljanka
    Member
    • Początkujący

Dziekuje za szczegolowy wykaz stron, pozatym im wiecej takich postow napiszesz tym wieksza szansa ze ktos ci odpowie, Ale dziekuje za pomoc wam obu 🙂

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

A ile kosztuje ten revalid ?

krejzolka-mariolka
    Member
    • Początkujący

[usunięto_link]

Z tego co widze: szampon 19 zl, balsam 22,krem 28, tonik 66, 90 kapsulek 44 zl

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Oo.. dziękuję za linka 😀

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

nie wiem co to za bum przedżlubny. ładnie trzeba wyglądać na codzień, a nie tylko od żwięta.

renia_tm
    Member
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Dokladnie!Nie wiem jak to jest ale najczesciej zaniedbujemy sie z roznych powodow wieksza czesc roku a gdy nadchodzi wiosna,lato,wazne imprezy jak wlasnie slub to szybko chcemy o siebie zadbac tylko,ze jakos zawsze wtedy czasu jest malo bo robimy to na ostatnia chwile i oczekujemy cudu!

staniszko
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Dokladnie!Nie wiem jak to jest ale najczesciej zaniedbujemy sie z roznych powodow wieksza czesc roku a gdy nadchodzi wiosna,lato,wazne imprezy jak wlasnie slub to szybko chcemy o siebie zadbac tylko,ze jakos zawsze wtedy czasu jest malo bo robimy to na ostatnia chwile i oczekujemy cudu!

Zgadzam się, pamiętam jak moja przyjaciółka po urodzeniu dziecka zanim jej figura doszła do siebie, całe dnie nie wychodziła z domu, i ciągle widywałam ją w jednych dresach… Na szczężcie wzięla sie za siebie, dziż to nie ta sama dziewczyna. Czasami po prostu nie chce nam się, a potem za późno by szybko przywrócić piekny zadbany wygląd. Akurat jestem na żwieżo po lekturze książki P. Williams „Wzloty i upadki super mamy”. Autorka dowcipnie opisuje jak skuteczna, choć nie bezbolesna jest taka przemiana:)

daisy m
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Hej:) Ja biorę żlub w przyszłym roku, ale już niedługo będzie trzeba zadbac o wygląd:) Więc zabrałam się za to już teraz:)

Ostatnio mam manię na naturalne kosmetyki:) Znalazłam firmę kosmetyczną ( włażnie przez Internet) sprzedającą i promującą takie włażnie produkty – naturalne i ekologiczne, pochodzące z różnych krajów- np Grecja, Marsylia. Znaleźc tam można wszystko – do pielęgnacji całego ciała, serie Spa itp:)
    polecam sklep internetowy, który posiada firma Golden Oil na swojej stronie internetowej:
    [usunięto_link]
    Przesyłka szybka i wszystko w porządku

mój typ to maseczka błotna z minerałami z morza martwego:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pielegnacja ciała ważna rzecz przed żlubem… :)"

Przewiń na górę