Taksowka dla Was ( Kobiet )

• Autor
    Odp.
  • Igor
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam

na poczatku pragne wszytskie Panie pozdrwic jesli moj temat jest w zlym dziale umieszczony to preosze przeniesc go do odpowiedniego a nie odrazu kasowac, a teraz do sedna 馃檪

Wiem ze takie taksowki sa w Moskwie z duzym powodzeniem i zastanawiam sie nad wprowadzeniem takiego srodka transportu w Polsce
    zaczne moze od przyblizenia tematu zalety:

– taksowki sa prowadzone przez Panie
    – znajduja sie w nich czasopisma dla Pan 馃檪
    – mozna znalesc rowniez niezbedne „przybory” do makijazu itd
    – jest czysto
    -TAKSOWKA MOGA TYLKO JEZDZIC PANIE

czego oczekuje od Pan ktore beda sie wypowiadac w tym temacie

– w jakim samochodzie chcialy by Panie jezdzic w Moskwie jezdza rozowe taksowki nie pamietam marki,
    – w jaki sposob chcialyby Panie rozpoznac taka kasowke ( kolor , nazawa )
    – czy wogole uwazacie ze taki pomysl jest dobry

Pozdrawiam,

Igor

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

jak dla mnie przede wszystkim powinny by膰 o wiele ta艅sze… 馃檪 bardzo 偶adko je偶d偶臋 taks贸wkami gdy偶 ich ceny mnie przera偶aj膮.. tylko jak ju偶 nie ma innego wyj偶cia..

A taka akurat taks贸wka mi by nie by艂a potrzebna.. jest ich teraz tyle.. i tylko stoj膮 i rzadko kto wsiada… i wcale w nich nie 偶mierdzi i jest czysto bo taks贸wkarze sobie nie mog膮 pozwoli膰 na br贸d… 馃槢

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

akurat „przybory” do makijazu to pomysl kiepski, bo ze wzgledow higienicznych, kazda kobieta uzywa wlasnych.

a cala reszta…coz…do kogo konkretnie takie taksowki mialby byc adresowane? do jakiej konkretnie grupy kobiet?

bo nie znam zbyt wielu pan, ktore regularnie przemieszczaja sie taksowkami. a jesli…to sporadycznie. i nikomu nie zalezy na czasopismach czy przyborach do makijazu (swoja droga…stan polskich drog raczej skutecznie uniemozliwia obienie makijazu w samochodzie), ale na tym, zeby szybko i bezpiecznie dojechac na miejsce.

kolor i marka samochodow sa naprawde bez znaczenia. a czysto powinno byc w KAZDEJ taksowce, wiec to tez srednio wyrozniajaca cecha…

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Widzia艂am reporta偶 o tych moskiewskim taks贸wkach dla kobiet. Uwa偶am, 偶e to nie jest jaki偶 szczyt osi膮gi臋膰. Po co takie taks贸wki?

Jak jad臋 tax膮, przewa偶nie, gdy wracam w nocy, to nie interesuje mnie czy mam makija偶, czy nie, ale, 偶eby jak najszybciej dosta膰 si臋 do domu, do 艂贸偶ka.

To jest jaki偶 feministyczny pomys艂- prowadzenie taks贸wek przez kobiety, moga przecie偶 prowadzi膰 r贸wnie偶 normalne. Ja jako偶 wol臋 jezdzi膰 z m臋偶czyzn膮, czuj臋 si臋 pewniej na drodze.

A kolor, marka? Po co robi膰 jakie偶 widowisko, jak b臋d臋 chcia艂a zrobi膰 wra偶enie, to zam贸wi臋 limuzyn臋 i podjad臋 pod dom. I to by by艂o wszystko.

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

co do taks贸we to jecha艂am tylko raz i kosztowa艂o to prawie 60z艂 za 12km 馃懣 [ca艂e szcz臋scie nie p艂aci艂am]. Nie wiem czy taki pomys艂 by sie przyj膮艂 w polsce. Ale jesli chodzi o temat to lepiej jakby by艂y innego koloru[niebieski, r贸z]

nohemi306
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Tak naprawd臋, to na taks贸wki kasy mi niestety szkoda, wol臋 sie p****偶膰 na piechotk臋 albo poczeka膰 dwie godzinki na nocny autobusik 馃榾 Jak dla mnie takie taks贸wki dla pa艅 to bardzo dziwny wymys艂 馃榾 艣mierdzi mi tu feminizmem 馃榾 No i ten r贸zowy kolor 馃檮 Oczywi偶cie lubie te艅 odcie艅, ale 偶eby zaraz je藕dzi膰 r贸偶owym autkiem, sorry ale ja si臋 nie widz臋 w tej taks贸wce 馃榾

Igor
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

ok w Moskwie wlascicielem jest wlascicielka i wpadla na taki pomsl poniewaz nie chciala jezdzic z facetami ( z rozych powodow i nie dlatego ze jest innej orientacji 馃檪 ) u nich sie to przyjelo ceny nie sa wyzsze bo taka taksowka zasadniczo nie rozni sie w srodku jest Pani kierowca sam magazyny dala Pan mzna porozmawiac zawsze i byc zrozumialym …….

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

zakladasz, ze kobiety maja zwykle problemy tak blahe, ze zrozumie je kierowca taksowki?

Igor
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

….blache nie, poprostu chcialem rozkrecic interes teraz to juz moze 馃檪 i chcialem zaczerpnac zdana Pan, dla ktorych jest on przeznaczony…

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

to widzisz… p贸ki co wszystkie panie uwa偶aj膮 偶e to kicha 馃槢

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Hmmm… by艂oby ciekawie jecha膰 r贸偶ow膮 taks贸wk膮,z fotelami z masa偶em i futerkowym,w偶ciekle r贸zowym obiciem,najlepiej jakby by艂 to mercedes 馃榾 ale powaznie m贸wi膮c,r贸zowym samochodem z futerkowym obiciem foteli mog艂abym jechac tylko na impreze,albo z imprezy i to najlepiej takiej,na kt贸rej b臋de przebrana za lalk臋 Barbie 馃槅 nie wyobrazam sobie,ze kobieta w kostiumie,z akt贸wk膮 w r臋ce wsiada do r贸偶owej taks贸wki 馃槅 poza tym teraz prawie ka偶dy ma sw贸j samoch贸d i niewiele ludzi jezdzi taks贸wkami na codzie艅…

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Dla mnie to nie najlepszy pomys艂, bo nie potrzeba mi tego wszystkiego w taks贸wce, a jak kto偶 wcze偶niej pisa艂 w k膮zdej powinno by膰 czysto.

Sandy
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

jak jestem w PL to mi sie czesto zdarza wracac po nocy taxi albo jechac na dworzec.ale przeciez nie bede czekala az jakas taxowka dla kobiet bedzie wolna albo sie bedzie z jednego konca miasta extra na drugi przemieszczala specjalnie dla mnie.jezdze z najtansza firma w Szczecinie i mi to odpowiada 馃檪 szybko,tanio,solidnie i na czas … czego trzeba wiecej? 馃槈

ania.k
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Po pierwsze to bardzo ma艂o os贸b je藕dzi taks贸wkami a po drugie je偶li ju偶 jedziemy taxi to na pewno nie w tak d艂ug膮 drog臋 偶e trzeba tam si臋 malowa膰 i czyta膰 czasopisma a po za tym,teraz wi臋kszo偶膰 kobiet ma w艂asne samochody wi臋c ch臋tnych by nie by艂o chyba:)

basia23
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

ja tam wol臋 PKS-ami… 馃槅

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Taksowka dla Was ( Kobiet )"

Przewi艅 na g贸r臋