zolto-zielona wydzielina:/

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    witaminka
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

hej, mam problem:( przez jakis czas odczuwalam niewielkie swedzenie w okol. intymnych. teraz niby znikly, ale wczoraj jednorazowo zauwazylam zolto-zielona troszke wydzieline na bieliznie. I zdarzyla sie tylko raz. Nic poza tym mi nie jest. Jestem w fazie poowulacyjnej, i czytalam ze wydzielina moze tak wlasnie wygladac. nigdy nie bylam u ginekologa, jestem mloda. i nie wiem co robic. nie chce panikować:/ dodam, ze podczas niedawno dni plodnych mialam normalna przezroczysta i taka prawidlowo bialawą wydzieline. nie miala przykrego zapachu. Ta co mi sie przydarzyla wczoraj zielono-zolta, jednorazowo, tez nie pachcniala brzydko, nie byla pienista, tylko tak przykleila sie do bielizny.

asiek
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

żółto-zielonkawe to rzeczywiżcie zwykle rzęsistek pochwowy, tyle że te uplawy bardzo nieładnie pachną. czasami fizjologiczna wydzielina jak zasycha na bieliźnie ma żółtawy kolor ale nie zielony 😉 zielonkawe mogą też żwiadczyć o nadżerce choć nie byłoby żwiądu. moim zdaniem powinnaż to skonsultować z ginekologiem.

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę