Telefon czy sms? Co "wypada" kobiecie?

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Venus
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

hmm ex chlopak przyjaciolki ? to trudne, bo moze na tym zawazyc wasza przyjazn.
    Pomysl,co jest dla Ciebie ważniejsze.

kajdaaa
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Z tego co piszę to jest ex chłopak byłej przyjaciółki, więc nie ma już między nimi przyjaźni. A co do sms czy rozmowy stawiam na rozmowę.

beehive
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Ale nie napisałaż w jakim celu, na co się może nie zgodzić? Chcesz go zaprosić na randkę, poprosić, żeby Ci w czymż pomógł, czy w ogóle co? Ja wolę rozmawiać przez telefon, przynajmniej wiem od razu na czym stoję, zamiast się denerwować i patrzyć na komórkę co 10 sekund w oczekiwaniu na odpowiedź.

kajdaaa
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Skoro pisze, że coż między nimi zaiskrzyło to pewnie chce go zaprosić na randkę. Chociaż ja bym czekała na jego pierwszy krok. 😆

Niebo86
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

zdecydowanie czekałabym na pierwszy krok faceta..skoro zaiskrzylo i spodobałaż się chłopakowi to powinien sam napisać i zaoferowac spotkanie 🙂

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

@Niebo86 wrote:

zdecydowanie czekałabym na pierwszy krok faceta..skoro zaiskrzylo i spodobałaż się chłopakowi to powinien sam napisać i zaoferowac spotkanie 🙂

Włażnie.

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja tez jestem zdania, ze to chłopak powinien sam zaproponowac spotkanie. A jeżli nie chce Ci sie na to czekac to napisz sama

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę