• Autor
    Odp.
  • KreJzoOlk@
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 65
    • Sta艂y bywalec

hej mo偶e sie podzielicie jakie macie plany na sylwestra??? 馃檪

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Narazie nie mam konkretnych, ale co偶si臋 sk艂aniamy ku odwiedzeniu Krakowa i tam sp臋dzeniu nocy Sylwestrowej.

tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

o kurcze! jak zwykle miesiac przed sylwkiem zyje sobie jeszcze w blogiej nieswiadomosci, ze to tuz tuz… i wczoraj mi wlasnie znajomi uswiadomili… no i teraz trzeba cos wymyslic… 馃槸 馃榾

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja jak zwykle nie mam plan贸w.. pojawi膮 si臋 pewnie kilka dni przed 馃槢

eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

a my hm…. my偶l臋 ze w zakopanym 馃檪 tzn takie s膮 plany… gorzej z noclegiem bo ju偶 szuka艂am i klapa…
    wiec w samochodziku hehe.. 馃檪 nie no mo偶e nie b臋dzie tak tragicznie 馃槈

Madziunia
    Member
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 73
    • Sta艂y bywalec

Niestety ja r贸wnie偶 nie mam jak narazie 偶adnych plan贸w 馃槙

Niebo86
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 589
    • Zas艂u偶ony

na dzie艅 dzisiejszy propozycji masa,ale 偶adnych konkretnych plan贸w.. z do偶wiadczenia wiem 偶e tydzie艅..no mo偶e dwa przed sylwestrem na co偶 sie w ko艅cu zdecydujemy 馃槈

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Zapewne sylwestra sp臋dz臋 tam gdzie rok temu-w knajpie wynaj臋tej przez kolege,na ca艂onocnej balandze ze 偶wirami,ta艅cz膮c,pij膮c i B贸g jeden wie co jeszcze robi膮c kiedy b膮belki uderz膮 do g艂owy 馃槅

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Hihi otoz zmiana planow i przyjaciele zabieraja mnie gdzies do knajpy na Sylwestra! Jak milo,ze wszystko sie zmienia ! :))))))) 馃槅

Niebo86
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 589
    • Zas艂u偶ony

dzi偶 m贸j M o偶wiadczy艂 mi 偶e tegorocznymi planami sylwestrowymi nie mam sobie zaprz膮ta膰 g艂owy bo to on postanowi艂 sie tym zaj膮膰 馃檪 ….z tego co uda艂o mi sie z niego wyci膮gn膮膰 czeka nas albo sylwester w g贸rach(tam gdzie sp臋dzali偶my go rok temu),albo wypasiona impreza w restauracji..pomys艂y bardzo mi si臋 podobaj膮,chod藕 nie wa偶ne gdzie,wa偶ne 偶e z Nim 馃檪

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Nie planuj臋, to zbyt „odleg艂a przysz艂o偶膰”…Najlepszego Sylwestra sp臋dzi艂am dwa lata temu…to by艂y czasy…pewnie ju偶 nic mu nie dor贸wna…

aleksandraaniela
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

mi si臋 szykuje chyba najlepszy sylwester w 偶yciu, bo wybieramy si臋 z m臋偶em do pary偶a 馃檪
    ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰 馃榾

Berdysz
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 81
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

a my hm…. my偶l臋 ze w zakopanym 馃檪 tzn takie s膮 plany… gorzej z noclegiem bo ju偶 szuka艂am i klapa…
    wiec w samochodziku hehe.. 馃檪 nie no mo偶e nie b臋dzie tak tragicznie 馃槈

Jak chcesz mog臋 Ci podes艂ac namiary na gospodarza u kt贸rego zawsze si臋 zatrzymuj臋 jak jad臋 do Zakopanego. Nie wiem czy ma jeszcze miejsca na Sylwestra ale zawsze mo偶na zadzwoni膰.
    Miejsce fajne, chocia偶 nie w centrum. Jak chcesz to pisz na priv, 偶eby nie by艂o 偶e jak膮偶 rekalm臋 robi臋 馃檪

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Oj ludzie, w Zakopanem to ju偶 od wrze偶nia rezerwuj膮 miejsca i miesi膮c przed ci臋偶ko b臋dzie co偶 znale藕膰. Dobrze wiem jak jest, bo 18 lat tam mieszka艂am:) W okolicach.

tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

ale podobno du偶o miejsc w zakopcu i okolicach si臋 zwalnia, bo Ukrai艅cy maj膮 problemy z wizami i odwo艂uj膮 przyjazdy na swieta i sylwka. ostatnio o tym w telewizji m贸wili, i moja znajoma ot tak sobie zadzwonila do jednego g贸rala (wczoraj) i… wolne miejsca. wi臋c albo to prawda, albo mia艂a ogromnego farta. trzeba pr贸bowa膰, bo a nu偶 kto偶 zrezygnuje…

no i mi smaku narobi艂y偶cie na g贸rskie zabawy… 馃榾 馃榾 馃榾

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " sylwester:D"

Przewi艅 na g贸r臋