- AutorOdp.
- 18 lipca 2006 at 06:39
Codziennie pod prysznicem masuj uda i pożladki gąbka albo szczotką przeznaczona do masażu antycellulitowego. To jest najlepszy sposób pozbycia się cellulitu bez efektu jo-jo, jednak jest on długotrwały.
18 lipca 2006 at 08:12na cellulit najlepszy masaż!
19 lipca 2006 at 02:49hejeczka,
dzięki za odpowiedzi:*
czy taką szczotkę dostanę np.w rossmanie?19 lipca 2006 at 06:34chyba tak 😀
15 września 2006 at 13:41A czy ktoż próbował Bailain ?
21 marca 2007 at 18:24i ze swojego dożwiadczenia moge ci powiedziec ze wazne jest to aby być wytrwałym i systematycznym w tym co sie robi
21 marca 2007 at 18:453 podstawowe rzeczy:
-włażciwa dieta
-zdrowy tryb życia
-włażciwa pielegnacjaNależy przyjmować odpowiednią ilożć płynów.Zalecane prodyktu do spożycia: chude mięso wołowe, cielęce i drobiowe, chude gatunki ryb, chude sery, mażlanka, produkty zbożowe, ryż niełuskany, soja, owoce, warzywa, czosnek, cebula, chrzan. Wystrzegać się alkoholu, kawy i papierosów. Oczywiżcie ruch!! No i pielędnacja: rękawica, peelingi, natryski, kąpiele w algach, hydromasaże i gimnastyka wodna lub wizyta u kosmetyczki na zabiegu antycellulitowym.
22 marca 2007 at 12:16[usunięto_link] wrote:
3 podstawowe rzeczy:
-włażciwa dieta
-zdrowy tryb życia
-włażciwa pielegnacjaNależy przyjmować odpowiednią ilożć płynów.Zalecane prodyktu do spożycia: chude mięso wołowe, cielęce i drobiowe, chude gatunki ryb, chude sery, mażlanka, produkty zbożowe, ryż niełuskany, soja, owoce, warzywa, czosnek, cebula, chrzan. Wystrzegać się alkoholu, kawy i papierosów. Oczywiżcie ruch!! No i pielędnacja: rękawica, peelingi, natryski, kąpiele w algach, hydromasaże i gimnastyka wodna lub wizyta u kosmetyczki na zabiegu antycellulitowym.
wszystko pięknie rozpisane ale czasamiw codziennym zyciu i przy obowiazkach jednak trudno jest o tym pamietac ;-(
22 marca 2007 at 12:40jeżli nie chce sie mieć cellulitu trzeba pamietac…
22 marca 2007 at 18:48no fakty.jak sie chce być pieknym to trzeba pamietac i sie meczyc
16 marca 2008 at 15:06ja polecam na cellulit…systematycznosc tylko to go zabije od srodka go mecze clarnolem cla glosno o nim ostatnio wuiec zobaczymy.
15 czerwca 2008 at 18:18Brałam wiele lat Diane35 i jak zmieniłam ginekologa dowiedziałam sie, że na zachodzie tego już nie stosują, bo dużo kobiet, które brały te tabletki zaczęło chorować na raka wątroby. ❗ Na cellulit stosuję najnowszy krem Avonu, a jeżli masz więcej pieniędzy wybierz się do gabinetu Eris na zabieg antycellulitowy, rewelacja. 😀
21 czerwca 2008 at 13:15a ile kosztuje taki zabieg?? no i pewnie trzeba go powtarzac prawda? ja stosuje juz od jakiegos czasu Clarinol, a do tego systematycznie cwicze i mowie wam kochane to pomaga systematycznosc w cwiczeniach daje efekty[/u]
29 listopada 2008 at 07:56Ja się wybieram na Żelazko Antycellulitowe – ponoć jest rewelacyjny a efekty pozostają widoczne na długo 🙂 jak będę już po 🙂 to napiszę Wam czy reklama nie kłamie 🙂 A może któraż z Was jest po takiem zabiegu?
29 listopada 2008 at 18:57otóż jestem po zabiegu Żelazko Antycellulitowe – rewelacja. I jak relaksuje… Dziewczyny mówie Wam próbujcie. Cellulitu brak :)))))
- AutorOdp.